Sales Ended

MegaDojo Timișoara 2016

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Restaurantul Universitar Politehnica

Aleea Studentilor

300551 Timişoara

Romania

Event description

Description


Celebrarea educației în domeniul programării.

CoderDojo Timișoara vă invită la cel mai mare eveniment de educație în domeniul programării, desfășurat vreodată într-o locație unică în Romania.

512 copii și tineri, cu vârsta cuprinsă în intervalul 7-17 ani, sunt așteptați alături de circa 100 mentori, pentru a sărbători așa cum le place lor cel mai mult: codând, colaborând, fiind creativi și distrâdu-se.

Pe durata celor circa 6 ore ale evenimentului, pe lângă sesiunile regulate de lucru din cadrul CoderDojo, cu ateliere dedicate celor mai diverse arii tehnologice (Scratch, tehnologii web (html + CSS, JavaScript), C++, C#, Java, Python, Ruby, Photoshop, Game Development, Robotica), vor avea loc și competiții-fulger, prezentări susținute de mentori și de echipe de ninjas.

Detalii suplimentare referitoare la programul evenimentului pot fi accesate aici.

Organizatorii vor oferi fiecărui participant, ninja sau mentor, câte un tricou și alte materiale specifice.

Masa

Masa de prânz va fi servită în cadrul Restaurantului Universitar la UPT.

Costuri, donații, sponsorizări

Participarea tuturor categoriilor de persoane implicate este gratuită, dar cei care doresc sunt încurajați să efectueze donații prin intermediul platformei Eventbrite care ne vor ajuta să acoperim costurile de organizare ale evenimentului și să derulăm, în continuare, activități interesante de educație în domeniul programării în cadrul rețelei de implementări CoderDojo din Zona Metropolitană Timișoara.

In măsura în care doriți ca firma la care munciți sau pe care o dețineți să se alăture în calitate de sponsor al evenimentului sau al activităților CoderDojo în Zona Metropolitană Timișoara, vă rugăm să ne contactați la adresa megadojo@coderdojo.ro

Date and Time

Location

Restaurantul Universitar Politehnica

Aleea Studentilor

300551 Timişoara

Romania

Save This Event

Event Saved