€42.34 – €47.51

Meet the expert #4- Merel van der Wouden - the negotiation expert

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Hashtag workmode

Boomgaardsstraat

32

Rotterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Friends Who Are Going
Event description

Description

MEET THE EXPERT - event by Melisa Cijntje

Meet the expert is een exclusieve expertmeeting op de eerste zaterdag van de maand waar je waardevolle kennis kunt op doen over lifestyle-onderwerpen die je in het dagelijks leven kunt toepassen. Tijdens Meet the expert kun je bedrijfsgerelateerde onderwerpen verwachten zoals onderhandelen, branding, social media maar ook onderwerpen zoals personal coaching, mindfulness, food en fashion.

EXPERT 4 - Merel van der Wouden - The negotiation expert

Herken jij jezelf in de volgende situaties: Durf je niet om salarisverhoging te vragen? Weet je niet precies hoeveel je moet vragen als verhoging?
Hoor jij van je baas dat je je eerst moet bewijzen voordat je
salarisverhoging krijgt?

Of wist je al dat: mannen twee keer zo vaak als vrouwen om salarisverhoging vragen? En ben je benieuwd wat onderhandelen nu precies inhoudt? En of je onderhandelen kunt leren?

Tijdens Meet the Expert #4 geeft Merel van der Wouden ons een workshop onderhandelen. Na 5 jaar in de legal & consultancy branche in binnen- en buitenland te hebben gewerkt, deelt ze nu de kneepjes van het vak.

Gedurende deze meeting gaan we aan de slag met de technieken van het onderhandelen. Onderhandelen kun je namelijk leren! Denk aan de voorbereiding, de verschillende onderhandelstijlen, het onderhandelproces en natuurlijk de strategie. Daarnaast zijn er ook gender issues: vrouwen versus mannen, waarmee rekening moet worden gehouden.

Merel deelt haar tips&tricks zodat je die kan toepassen op je eigen situatie. Daarnaast zal zij een aantal van haar persoonlijk positieve ervaringen met je delen maar ze zal ook een aantal fuckups met jullie delen zodat je die zelf niet nog een keer hoeft te maken.

Voor wie is deze workshop? Voor zowel girlbosses als bossbabes in loondienst die zichzelf willen verbeteren op het gebied van onderhandelen.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de vierde meeting van 'MEET THE EXPERT'. Let's all be EXPERTS!

Share with friends

Date and Time

Location

Hashtag workmode

Boomgaardsstraat

32

Rotterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved