€16

MEER DAN MODEMEISJES 'Het Gesprek' door Valene en Ashlee

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

MY-OH-MY

85 Haarlemmerstraat

1013 EL Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

De mode industrie veranderd.

Met een toekomst gericht op het creëren van diversiteit en inclusie is ook het Nederlandse mode land opzoek naar oplossingen. Creatieve ondernemers Ashlee Janelle en Nsimba Valene slaan samen de handen in één om Nederlandse modemeisjes met een andere culturele achtergrond samen te brengen.

Het nieuwe platform MEER DAN MODEMEISJES zal van start gaan met een serie paneldiscussies onder de titel ‘het gesprek’, met als doel een ruimte te creëren om over ‘problemen en vooral oplossingen te praten’ en verschillende meiden te activeren in de mode en creatieve industrie.

Discussie: ‘’Nº1 Het nieuwe modemeisje begint bij zichzelf’’

Hoe kunnen wij, als creatieve professionals ons eigen verhaal inzetten om mensen, merken en bedrijven te inspireren? Tijdens dit gesprek zullen onze moderators Ashlee Janelle en Nsimba Valene samen met andere modemeisjes praten over het huidige mode beeld in Nederland en de verandering die zij voort willen zetten. Van personal branding, diversiteit en tot aan het belang van online communities in een veranderende industrie, zal dit gesprek je inspireren en gouden tips meegeven.

Moderators:
Ashlee Janelle, is de oprichtster van YOUNG –the Agency, een creative director die samen met jonge creatieven merken wil helpen concepten te realiseren die aansluiten op de huidige tijdgeest. Als influencer en styliste werkt ze aan verschillende samenwerkingen met modemerken en artiesten in het binnen en buitenland. http://ashleejanelle.com

Nsimba Valene Lontanga is de eigenaar van vrouwen kleding label LIBAYA (http://shop-libaya.com), als fashion –en trend strategist faciliteert ze cross-culturele samenwerkingen voor merken die meer betekenis willen hebben in een snel veranderende wereld. Met haar modeplatform THEFOFA.com slaat ze de brug tussen de Afrika en het Westen.


De panelleden die bij het gesprek aansluiten zullen snel bekend worden gemaakt!

Share with friends

Date and Time

Location

MY-OH-MY

85 Haarlemmerstraat

1013 EL Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved