Free

Meditation och boksläpp "Modern buddhism"

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Tara Kadampa Buddhistcenter

41 Bastugatan

118 25 Södermalm

Sweden

View Map

Event description

Description

Boksläpp – Modern buddhism

Efter många års arbete har Tara Center den stora glädjen att utge Geshe Kelsang Gyatsos underbara bok “Modern Buddhism” på svenska. Boksläppet består av en föreläsning om boken "Modern buddhism" och en vägledd meditation med Tara Centers huvudlärare, Kelsang Jangdom.

Alla är varmt välkomna!

Vad boken handlar om:

Modern buddhism är en speciell presentation av Buddhas läror om medkänsla och visdom som förmedlar deras kärna på ett sätt som är lätt att förstå och omsätta i praktiken.

Genom att utveckla och bevara medkänsla och visdom i vardagen kan vi omvandla våra liv, förbättra våra relationer med andra och se bakom framträdanden för att upptäcka hur saker egentligen existerar. På det sättet kan vi lösa alla våra dagliga problem och uppnå den verkliga meningen med människolivet. Medkänsla och visdom är som en fågels två vingar varmed vi kan nå en buddhas upplysta värld.

Den här inspirerande handboken med övningar för vardagen passar perfekt för den som söker lösningar på livets problem inom buddhismen, och även för den som har en annan tro och som vill fördjupa sin förståelse och sitt utövande på den andliga vägen.

Om författaren:

Vördnadsvärde Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche är en kvalificerad meditationsmästare och internationellt erkänd lärare i buddhism som har banat vägen för en introduktion av modern buddhism i dagens samhälle.

Han har skrivit 22 mycket hyllade böcker som överför buddhismens traditionsenliga visdom väl anpassad till vår moderna värld. Han har också grundat över 1 200 Kadampa-buddhistiska center och grupper över hela världen.

FRI ENTRÉ!

Modern Buddhism

Share with friends

Date and Time

Location

Tara Kadampa Buddhistcenter

41 Bastugatan

118 25 Södermalm

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved