Free

Meaningful Mornings: Hvordan opnår brands forbrugernes tillid?

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Havas Danmark

Langebrogade 6E 4. sal

1411 København K

Denmark

View Map

Event description

Description

Havas Danmark - Meaningful Mornings

Hvordan opnår brands forbrugernes tillid?

Vi har adgang til mere information end nogensinde før. Informationsstrømmen om brands, virksomheder og produkter er kompleks, og det kan give os en følelse af at være mindre oplyste og mere forvirrede. For kan vi stole på det, vi køber, læser, hører og ser?

Vi kan købe produkter fra fjerne producenter, men kan vi her være sikre på, at de er produceret med ordentlige materialer og efter ordentlige arbejdsforhold? Vi kan se et billede af en begivenhed, der finder sted tusindvis af kilometer væk, men kan vi være sikre på, at der ikke er blevet manipuleret med det for at fortælle en gribende - men falsk - historie? Hvad betyder al dette for brands? Hvordan vinder brands forbrugernes tillid, når de bliver mere og mere skeptiske og mistroiske?


Talere

TBA


Tilmelding

'Meaningful Mornings' er først og fremmest for Havas-kunder, venner af huset og inviterede, men er der plads, er andre også meget velkomne. Vi har dog et begrænset antal pladser og vi forbeholder os retten til at annullere tilmeldinger.


Få en meningsfuld morgen med Havas Danmark

Havas Danmark holder flere gange årligt ’Meaningful Mornings’, hvor kunder og venner af huset inviteres til en let morgenanretning, stærk kaffe og et stærkt tema med spændende indsigter.


Tilmeld dig allerede nu næste arrangement

Onsdag den 27. november - MEANINGFUL MORNINGS: Fremtidens forbruger vil underholdes

Share with friends

Date and Time

Location

Havas Danmark

Langebrogade 6E 4. sal

1411 København K

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved