Meaningful Morning: COVID generationen

Actions and Detail Panel

Canceled

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Havas Danmark

Langebrogade 6E 4. sal

1411 København K

Denmark

View Map

Event description
Meaningful Morning med fokus på hvordan pandemien har påvirket unge og hvilken rolle brands kan spille i den contekst.

About this event

Havas Danmark - Meaningful Mornings

COVID GENERATIONEN

Vi præsenterer resultaterne fra en Havas Prosumer undersøgelse om COVID generationen gennemført i Danmark og 30 andre lande.

Pandemien har i den grad præget verden de seneste to år og kommer til at præge mennesker i mange år frem. Det gælder ikke mindst unge, som især socialt har været igennem en vanvittig omvæltning og der er ingen tvivl om, at det kommer til at sætte sine spor i hele generationen i årtierne fremover.

Kom og f¨å præsenteret essensen af de globale og danske resultater fra Havas Prosumer undersøgelsen THE COVID GENERATION hos Havas på Langebrogade.

Talere

Søren Bronée, COO, Havas, byder velkommen.  

Mia P. Pedersen, Group Client Director og Peter Wenneberg, Sr. Client & Business Development Director, Havas, præsenterer resultater og indsigter fra Havas Prosumer undersøgelsen om THE COVID GENERATION.

Ian Cemann, Head of Brand Partnerships & AdTech hos Yahoo, Nordics & NL præsenterer muligheder og cases inden for In-gaming advertising, og baggrunden for, at det er et medie, man skal holde øje med fremover.

Sasha Hedemann Petersen, Senior Influencer Marketing Advisor hos Represented by Bloggers Delight fortæller om muligheder og cases inden for Influencer marketing og hvad man skal forvent af fremtiden inden for dette felt.

Vi runder af med Q&A og slutter som altid til tiden.

Tilmelding

'Meaningful Mornings' er først og fremmest for Havas-kunder, venner af huset og inviterede, men er der plads, er andre også meget velkomne. Vi har dog et begrænset antal pladser og vi forbeholder os retten til at annullere tilmeldinger.

Få en meningsfuld morgen med Havas Danmark

Havas Danmark holder ca. 5 gange årligt ’Meaningful Mornings’, hvor kunder og venner af huset inviteres til en let morgenanretning, stærk kaffe og et stærkt tema med spændende indsigter.

Share with friends

Date and time

Location

Havas Danmark

Langebrogade 6E 4. sal

1411 København K

Denmark

View Map

Organizer Havas Danmark

Organizer of Meaningful Morning: COVID generationen

Havas er et integreret bureau, der leverer ydelser indenfor kreativitet og medier. 

Vi løser opgaver for næsten 100 lokale- og internationale kunder fra store, globale brands til mindre lokale virksomheder. Havas Danmark er en del af Havas Group med ca. 25.000 ansatte verdenen over.

Save This Event

Event Saved