£21.83

MBREMJE FAMILJARE - ALBANIAN CHARITY EVENT

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Sara Banqueting

502-508 High Road

London

N17 9JF

United Kingdom

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

NIRVANA BERISHA

BARDHA NDREKA

NOEL RRUGA

ISUF BERISHA

NIKI

DJ MIRI


Ju njoftojme se me daten 6 maj organizojm mbremje muzikore dhe humanitare.

Duhet mi rezervu biletat sepse duhet te caktojme tavolinat per te gjith para ditese.

Ju mir presim.


Bashkepunim me Për 2, Shoqata Ilirida, Gucci Tallava, Albanianparty.com dhe Fundjava

Share with friends

Date and Time

Location

Sara Banqueting

502-508 High Road

London

N17 9JF

United Kingdom

View Map

Save This Event

Event Saved