Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Boerkok

9 Meerkoetenweg

8218 NA Lelystad

Netherlands

View Map

Event description
MBO GREEN ConFest 2021: het duurzaamheidsfestival voor mbo-studenten! Georganiseerd door MBO College Lelystad en Leren voor Morgen.

About this event

MBO Green ConFest 2021: het duurzaamheidsfestival voor mbo-studenten! MBO College Lelystad en Leren voor Morgen organiseren een congres en festival in één waar mbo-studenten bijeenkomen en van elkaar – en van innovative en duurzame bedrijven – kunnen leren.

Op 12 oktober komen we samen op het terrein van onze partner Boer Kok in Lelystad. Hier is ruimte voor al onze creatieve uitspattingen!

De mbo-studenten presenteren door middel van stands de duurzame projecten waar ze trots op zijn. Op de dag zelf is er een jury aanwezig die meerdere prijzen uitrekt. Tim Hofman zal de winaars bekend maken. Er zijn mooie prijzen te winnen…

Naast de studenten zijn ook bedrijven aanwezig die via workshops op een praktische manier kennis geven over de innovaties waar zij mee werken.

Het programma is een mooie mix van gezelligheid, elkaar ontmoeten en inspiratie voor duurzaamheid. De dag wordt aangekleed met live muziek en geheel duurzaam vormgegeven.

Ben jij er ook bij?


		MBO Green ConFest 2021 image

		MBO Green ConFest 2021 image
Share with friends

Date and time

Location

Boerkok

9 Meerkoetenweg

8218 NA Lelystad

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved