Gratis

Maximera kundupplevelsen i alla kanaler

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid och plats

Plats

Plats

DIBS

Kungsgatan 32

11535 Stockholm

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Välkommen på ett frukostseminarium om utmaningar, men framförallt möjligheter, med att digitalisera försäljningen.

Att digitalisera sin försäljning handlar inte bara om att starta en webbutik, utan också om hur kundens upplevelse kan bli lika bra oavsett kanal. Fysisk som digital.

Under denna frukost fokuserar vi på hur du kan ge dina kunder en bra upplevelse i alla kanaler, men också vilka utmaningar som kommer med större komplexitet och fler system. Fredrik Ottosson från Viskan har lång erfarenhet av att hjälpa företag med den digitala resan och delar sina erfarenheter och konkreta tips och exempel som kan ge inspiration för din e-handel. Patrik Müller, är e-handelsexpert på DIBS, visar hur köpbeteendet – och framförallt betalningen – skiljer sig i den fysiska och digitala världen.


Agenda

Kl. 8.30-9 välkommen och frukost

Kl. 9-9.30 Vem behöver en fysisk butik? - Fredrik Ottosson, Viskan

Kl. 9.30-10 Så ger du dina kunder en bättre upplevelse i alla kanaler - Patrik Müller, DIBS
Fredrik Ottosson från Viskan har jobbat med e-handel i snart 20 år sedan starten på Haléns Postorder 1997. 2000 började han som programmerare på Viskan för att senare bli säljare. Genom åren har han varit med och infört e-handel för en mängd detaljhandelskedjor, bland annat KappAhl, MQ och Hemtex, från de första stapplande stegen till idag flera tusen order om dagen.

Patrik Mülller är e-handelsexpert på DIBS med mer än 15 års erfarenhet av att hjälpa e-handlare med effektiva betalningslösningar på den nordiska och europeiska marknaden. Patrik är en flitig kunskapsdelare och anlitad talare inom e-handel. Spana in @patrikmuller på TwitteViskan_DIBS logo

Dela det här eventet med dina vänner

Tid och plats

Plats

DIBS

Kungsgatan 32

11535 Stockholm

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved