Sales Ended

Max Out 2017: Growing Leaders and Entrepreneurs

Event Information

Share this event
Date and Time
Location
Location

Hilton Garden Inn Suffolk Riverfront

100 East Constance Road

Suffolk, VA

View Map

Event description

Description

Leadership COMBINE 2017


Vision

To Equip and Connect Quality Business Coaches with motivated business and individuals  prospects that will maximize the potential of everyone they meet.

 Mission:

A 1-day event featuring a variety of impactful trainers, a wealth of information, and exposure opportunity for many businesses, individuals, and aspiring entrepreneurs at an affordable rate.

 Main Goals

1.    Feature Numerous Speakers from a myriad of business fields
2.    Spotlight CMI- Leadership Coaches & their Organizations
3.    Collect Promotional Media for CMI- Leadership Coaches

 Additional benefits

1.    Max Potential of Many in 1 Day
2.    Mass networking
3.    Provide Platform for CMI Coaches
4.    CMI-LC Prospecting for New Coaches
5.    Generate Income


Wednesday August 9, 2017

8:00 – 10:00 – Registration

9:00 – Opening

9:10 – Interactive Ice Breaker

9:30 – 9:40 – Session 1 (Guest Speaker) (10 min)
                Workshop Description        

9:45 – 9:55 – Session 2 (Guest Speaker) (10 min)
                Workshop Description

10:00 – 10:10 Session 3 (Guest Speaker) (10 min)
               Workshop Description

10:15-10:25 – Session 4 (Guest Speaker) (10 min)
               
Workshop Description        

10:30-10:50 – Session 4 (Guest Speaker) (20 min)
               
Workshop Description        

BrainStorm Break

11:10 – 11:20 – Session 5 (Guest Speaker) (45 min)
               Workshop Description        

11:25-11:35 – Session 4 (Guest Speaker) (10 min)
               
Workshop Description        

11:40-12:00 Noon – Session 4 (Guest Speaker) (20 min)
               
Workshop Description        

LUNCH BREAK 12:00

12:35 - 12:45 – Session  6  (Guest Speaker) (10 min)
               Workshop Description        

12:50 – 1:00 – Session 7 (Guest Speaker)( 10 min)
               Workshop Description        

1:10 – 1:30 – Closing Session (Guest Speaker) (20min)
                Workshop Description        

1:35 - 1:55 – Session  6  (Guest Speaker) (20 min)
              Workshop Description        

…. More on Next Page NOT PRINTED FOR THIS MEETING

2:00 – 2:20 – Session 7 (Rev Angel White)( 45 min)
               Harvest Time: How to properly plan for ministry effectivness

1:10 – 1:30 – Closing Session (REV DWIGHT SHAWROD RIDDDICK, II) (20min)
                Decide: Conference Commissioning 

Share with friends
Date and Time
Location

Hilton Garden Inn Suffolk Riverfront

100 East Constance Road

Suffolk, VA

View Map

Save This Event

Event Saved