$35 – $60

MASTERS OF COMEDY

BG VOICE
ALL AGES

Event Information

Performers

Performers

MASTERS OF COMEDY/МАЙСТОРИТЕ НА КОМЕДИЯТА

Share this event

Date and Time

Location

Location

Copernicus Center

5216 W Lawrence Ave

Chicago, IL 60630

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description
Майсторите на комедията“ е комедийно, сатирично музикално шоу за новините, събитията и живота в България и Европа.Участват: Георги Мамалев.

About this Event

„Майсторите на комедията“ е комедийно, сатирично музикално шоу за новините, събитията и живота в България и Европа.

Сцената представлява едно своеобразно„телевизионно студио“ с мултимедия и динамично осветление.Сцената наподобява късните вечерни шоу програми познати на българските зрители от дългогодишните превъплащения на известните и обичани български актьори Георги Мамалев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев.

Актуалните теми от съвременната българска политика, икономика, медии, изкуства, лайф-стайл и нова музика се представят на зрителите по ироничен и забавен начин.

На сцената застават герои и персонажи от българската действителност, изиграни от популярните комедианти, които чрез условните „интервюта“, „репортажи“ , „преки телевизионни включвания“ и „свидетелски разкази“ пресъздават вълненията на днешния ден в България. Тримата артисти изиграват на сцената по няколко различни комични и сериозни образи.

В представлението са включени скечове, текстове и герои от телевизионни и театрални формати пресъздадени през годините от актьорите.В спектакъла се изпълняват някои от най-популярните песни от историята на телевизионните шоу предавания „Ку-ку“, „Каналето“ , „НЛО“ и „Шоуто на канала“.Участват: Георги Мамалев, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев.

Share with friends

Performers

MASTERS OF COMEDY/МАЙСТОРИТЕ НА КОМЕДИЯТА

Date and Time

Location

Copernicus Center

5216 W Lawrence Ave

Chicago, IL 60630

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved