€349

Masterclass Storytelling voor Ondernemers

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Cinetol, Amsterdam

Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

One Masterclass l Two Storytellers l One Goal

Zet in één dag jouw bedrijfsverhaal neer: zowel gesproken als geschreven.

Zie je er als ondernemer ontzettend tegenop om jezelf of je bedrijf te presenteren? Krijg je maar niet de juiste woorden te pakken? Al zwetende handjes bij het idee van een podium? Of krijg je nog geen woord op papier wanneer je met social media aan de slag wilt?

Zonde! Want hiermee laat je kansen liggen. Een goed verhaal is namelijk van cruciaal belang om jouw product of dienst te verkopen en een band op te bouwen met jouw publiek. En er is simpelweg niemand die jouw verhaal beter kan vertellen dan jijzelf, alleen moet je wel weten hoe je dat doet.

Stop met worstelen!

Wil je blijven worstelen met communicatie? Of ben je klaar voor de volgende stap en wil je jouw bedrijf eens écht in de kijker spelen.

Vanaf nu klopt jouw bedrijfsverhaal als een bus!

Storytelling is de kunst van emotie. Mensen werkelijk iets laten voelen bij jouw bedrijf. Want als ze er niets bij voelen, kan het ze simpelweg niets schelen wat je te vertellen óf te verkopen hebt. Storytelling is een essentiële tool in marketing, sales en branding. En wij gaan je leren om storytelling op een originele manier in te zetten voor jouw bedrijf zodat jouw bedrijf niet alleen opvalt, maar ook niet meer vergeten wordt.

We leren je in één dag:
- Jouw unieke verhaal vinden
- Effectief je doelgroep aanspreken
- Vertellen wat je werkelijk bedoelt
- Tot de kern van je boodschap komen
- Opvallen tussen al het aanbod
- Nieuwe klanten aanspreken
- Mensen triggeren met je verhaal
- Je product of dienst verkopen

Na de Masterclass voel jij je:
- Zelfverzekerd op het podium
- Trots op je unieke verhaal
- Enthousiast als je weer mag schrijven

EXCLUSIEF & UNIEK CONCEPT
Twee storytellers die niet vaak in Nederland te vinden zijn, laat staan tegelijk, bundelen hun krachten in één unieke Masterclass.
Jantien en Bodei reizen beide als Digital Nomad de wereld over.

Bodei
Bodei is al haar hele leven niet van het podium af te slaan. Theater, musical, improvisatie en kleinkunst; niets is haar vreemd. Combineer dat met een business studie en je hebt een Corporate Storyteller gespecialiseerd in public speaking. Inmiddels heeft ze bedrijven en ondernemers overal ter wereld geleerd hoe zij hun verhaal zo kunnen vertellen dat iedereen aan hun lippen hangt.

Jantien
Jantien reist de wereld rond terwijl ze bevlogen verhalen najaagt. Ze stuurde journalistiek, schrijft voor kranten en magazines en gaf in 2017 haar eerste boek uit. Ondertussen werkt ze aan haar tweede boek en heeft ze al tientallen ondernemers gecoacht die op zoek zijn naar hun unieke verhaal.

Share with friends

Date and Time

Location

Cinetol, Amsterdam

Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved