€159.84

Masterclass 'Pak je podium en laat je stem horen!'

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Nieuwe Banier

1 Banierstraat

3032 PA Rotterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 30 days before event

Event description

Description

Voor de (hoog)gevoelige, creatieve vrouw en artiest die klaar is om in het licht te gaan staan.

Na het grote succes van de avondworkshop op 8 februari heb je nu de mogelijkheid om een hele dag met Stephanie Lehmann te werken in haar exclusieve Masterclass Intensive. Voor deze workshop heeft ze ervoor gekozen om met niet meer dan 10 vrouwen te werken, wees daarom snel met je aanmelding.

Ben jij een gevoelige, krachtige vrouw en artiest die klaar is om uit de schaduw in het licht te stappen - door je angst en onzekerheid heen? Omdat het maar blijft roepen in jou? Verlang je naar (meer) contact met je authentieke vrouwelijke kracht, creativiteit en stem en ben je klaar om voor je ware grootsheid te gaan? Maak contact met JOUW stem en JOUW podium en oefen in een liefdevolle, veilige setting samen met andere vrouwen om jezelf ermee te laten zien. In een écht theaterzaal op een écht podium!

De dag heeft twee delen. 'JOUW stem' en 'JOUW podium'.

In het stem-gedeelte (11 tot 13.30 uur) leer ik je door middel van waarnemings, lichaams-, adem- en stemoefeningen hoe je contact maakt met je hartstem en hiermee verbonden met je ware potentieel, datgeen wat door JOU expressie zoekt in deze wereld. Je gaat onder mijn begeleiding op ont-dekkingstocht. Hierbij maak ik ook gebruik van creatieve schrijf-oefeningen. Verwelkom jouw stem, klanken, woorden, melodien, misschien komt zelfs je spontane hartlied op met een belangrijke boodschap voor jou. Raak jezelf!

In het podium-gedeelte (14.45 tot 17.30 uur) maak je contact met de artiest in jou en JOUW podium. Wat betekent podium voor jou? Wat heeft het misschien ooit voor jou betekent maar heb je jouw creatieve droom door faalangst (=angst voor succes), door te weinig zelfvertrouwen, zwelftwijfel en onzekerheid op zij gezet? Misschien had je ooit teleurstellende of ontmoedigende ervaringen die geheeld wilden worden. Het is tijd om weer te durven dromen! Volledig, want ALLES is mogelijk! Nog steeds, ongeacht je leeftijd of andere bedachte/aangeleerde redenen. Durf te spelen en jezelf en je spontane creative expressie te onderzoeken. Ik begeleid je hierbij speels, liefdevol, uitnodigend, intuitief. Het is ook mogelijk indien je dat wenst om een creative idee (lied, dans, performance, standup-comedy...) die je al lang in je hebt uit te proberen waarbij ik je coach. Laat dat dan van tevoren weten.

Verwelkom de echte TOP-ster die je bent!

Ik heet je welkom op een dag die veel voor jou kan betekenen en ware doorbraken kan genereren, een dag die je nooit meer zal vergeten! The magic happens out of your comfortzone! Ben je klaar voor jezelf? Ik wel, en ik heb er ontzettend veel zin in!

JOUW investering voor een hele dag in een écht theater met mij en incl. lunch:

Normaalprijs 247 € excl. BTW, NU als exclusieve kennismakingsactie voor máár 147 € excl. BTW en servicekosten,

Early Birds t/m 28 februari 2018 127 € excl. BTW en servicekosten!

LET OP: er zijn maar 10 plekken beschikbaar, dus meld je snel aan. VOL=VOL

Na inschrijving ontvang je een Email met praktische informatie.

Waarschuwing: De Masterclass Intensive is alleen bedoeld voor vrouwen die klaar zijn voor heling. Wanneer je je opgeeft voor dit Event stel je je open voor een diep helend en transformerend proces.

******************************************

Dat hebben eerdere deelnemers over de workshop gezegd:

"Ik heb de 'Pak je Podium en laat je stem horen'-Masterclass Intensive bij Stephanie gevolgd. Van te voren wist ik niet wat ik kon verwachten. Het was intens, ik heb kanten van mezelf ontdekt waarvan ik was vergeten dat ik ze had. Dit lijkt één van Stephanies vele talenten te zijn: je in contact laten komen met je 'vergeten' kanten.
Ik kan de Masterclass aan iedereen aanraden die een drang heeft om op het podium te staan. Stephanie laat je de weg daarnaartoe zien. Als ik de Masterclass in 3 woorden zou omschrijven zou ik zeggen: diepgaand, tijdloos en eerlijk."

Eliza, Muziekproducente en Software Developper


Share with friends

Date and Time

Location

De Nieuwe Banier

1 Banierstraat

3032 PA Rotterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refunds up to 30 days before event

Save This Event

Event Saved