Free

Masterclass Essentiële olie - Emoties in balans

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Equinox

Godefriduskaai 99

Antwerpen

Belgium

View Map

Event description

Description

Essentiële olie heeft de kracht om je fysiek en emotioneel in balans te brengen. Als je je bijvoorbeeld onzeker voelt, overweldigd, bang of depressief, dan kunnen ze je helpen om je zelfvertrouwen een boost te geven en intuïtie te volgen. Het is de kracht van essentiele olie om je terug te brengen in het moment. Je laat de ruis in je hoofd en de afleiding buiten je verstillen en krijgt de kans om binnenin te kijken wat belangrijk is voor jou.

Samen kijken we naar de puurste en krachtigste essentiele olie van doTERRA. Ze hebben geen artificiele ingredienten; geen pesticides of andere besmettingen. Ze worden verbouwd waar de planten oorspronkelijk vandaan komen en zorgen voor jou en diegene die je graag ziet. De max.

Goed om te weten: we zetten het natuurlijk afweersysteem van planten en gebruiken de voordelen voor ons hele lichaam en geest/ Je hele systeem zal vlotter werken dankzij de evolutionaire intelligente kracht van planten en je voelt je elke dag beter ondersteunt.

Wat je leert:

Hoe ondersteun ik de verschillende emoties die ik dagelijks ervaar

Hoe zijn mijn hart, brein en darmen geconnecteert en hoe heeft voeding een impact op je gemoed

Hoe multi-functioneel is essentiele olie inzetbaar.

Ik zorg voor een hapje en een drankje en je kan alle olietjes zelf ruiken, proeven en ervaren.

Tot dan!

Linske

De masterclass kost 15 euro (Inclusief hapje en 5 ml flesje essentiële appelsienolie). Bij aankoop van een startpakket is de Masterclass gratis.

Heb je specifieke kwesties waar je een oplossing voor zoekt, stuur me dan op voorhand een bericht, dan zorg ik dat ik je zo goed mogelijk kan verder helpen tijdens de workshop.

Share with friends

Date and Time

Location

Equinox

Godefriduskaai 99

Antwerpen

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved