€453.75

Masterclass Customer Centricity

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Home Of Retail

Ankerrui 9

2000 Antwerpen

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Friends Who Are Going
Event description

Description

Masterclass Customer Centricity met Carole Lamarque & Geert Martens

375 EUR (excl. BTW)

Product Centricity vs. Customer Intimacy

De meeste bedrijven zijn ongelofelijk onderlegd in Product Centricity en leggen hierdoor minder de focus op de customer. Nochtans is België een ideale markt om zich meer te focussen op Customer Centricity aangezien er relatief weinig bedrijven producten "maken" (bv. iPads of TV's).

Wat leer je in deze Masterclass?

Deze Customer Centricity Masterclass is een nieuw en uniek aanbod op de leermarkt aangezien de aanpak van Customer Centricity zelden werd vertaald in een stappenplan, te gebruiken methodologieën, een framework en het bestuderen van cases. Na het volgen van deze Masterclass word ook jij een meester in Customer Centricity.

Wie?

CMO’s, Senior Segment Managers, Digital Marketing Directors, Communication Managers, Business Development Managers, Sales & Marketing Directors, Social Media Managers, Business Unit Managers, PR Managers...

Niveau

Advanced

FAQ's

Zal ik een Customer Centric strategie kunnen uitschrijven na het volgen van de Masterclass? - Je zal een grondige kennis hebben van hoe je Customer Centric kan worden dankzij de verschillende cases, maar een strategie uitschrijven is persoonlijk en confidentieel voor elk bedrijf. We helpen je graag verder na de Masterclass met een tailor-made aanpak voor jouw bedrijf.

Ik kom uit de Healthcare sector, is deze Masterclass relevant voor mij? - Absoluut. Meer dan ooit is patiënt- gerichtheid cruciaal. Ook de bancaire sector kan in deze Masterclass leren hoe de customer centraal te zetten.

Taal

NL

Iedereen spreekt zijn/haar eigen taal (NL/FR/ENG)

Share with friends

Date and Time

Location

Home Of Retail

Ankerrui 9

2000 Antwerpen

Belgium

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved