Free

Maskeradfilmkväll för barn

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Drottninggatan 29 hel

Friends Who Are Going
Event description

Description

Vem har inte drömt om ett rum fullt med kuddar och popcorn utklädd till sin favoritkaraktär? Det har vi i alla fall. Därför bjuder vi in våra yngre vänner till filmkväll. Åldern är mellan 6-12 år men även för de äldre som gillar animerade filmer. Filmen som kommer visas kommer presenteras längre fram så håll till godo!

I dörren betalar du en symbolisk summa som du tycker är värt att skänka till Musikhjälpen. Allt från 5 kr till 1000 kr. Du bestämmer själv vad du kan ge.

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som funnits i Sverige sedan 2008. I 144 timmar sänder vi direkt dygnet runt i P3 och i SVT/SVT Play för att tillsammans med Radiohjälpen uppmärksamma och på olika vis samla in pengar till en undangömd humanitär katastrof; det är ett nytt tema i Musikhjälpen varje år. 2016 är temat Barn i krig har rätt att gå i skolan.

50 kronor kan räcka till 250 blyertspennor så att barn kan lära sig skriva.
200 kronor kan räcka till en yrkesutbildning för ungdomar i El Salvador för att undvika att de rekryteras till kriminella gäng.
300 kronor kan räcka till skolbänkar och skolmaterial till en skola som återtagits för undervisning.
500 kr och uppåt kan bidra till att återuppbygga en sönderskjuten skola i Central Afrikanska Republiken.
1000 kr och uppåt kan räcka till ett skolpaket med allt material som behövs för att en lärare ska kunna undervisa upp till 40 barn.


Mycket välkomna!
Share with friends

Date and Time

Location

Drottninggatan 29 hel

Save This Event

Event Saved