€62.86

Marketing & Communicatie Speeddates | Experts

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Muzerije

74 Hinthamerstraat

5211 MR 's-Hertogenbosch

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Leuk dat je je op wil geven voor de Marketing & Communicatie Speeddate op 3 juli, 11 september of 6 november! Twee weken voor het event krijg je toegang tot de Matchmaker! Ik zal op basis van jouw expertises en de vraag van de deelnemers de juiste matches voor je maken!

Wat kun je nog meer verwachten?

  • Je ontvangt binnenkort een link naar de Matchmaker zodat je je expertises aan kunt geven. Na het event wordt de Matchmaker voor iedereen openbaar zodat je rustig nog even kunt kijken wie er aanwezig waren en met wie je eventueel nog contact wil opnemen.

  • De ondernemers die een expert zoeken kunnen aangeven over welke thema's zij meer willen horen. Aan de hand daarvan zal ik een Marketing of Communicatie-expert vragen hierover een korte presentatie te geven. Hij/zij kan dan uiteraard ook zijn/haar eigen bedrijf promoten.

  • Tijdens de Speeddate worden er een aantal Speeddate-vouchers verloot onder de noemer 'Speeddate Specials'. Je kunt zelf bepalen of en wat voor gratis dienst je eenmalig zou willen leveren. Op deze manier kun jij je diensten promoten en is het tegelijk een meerwaarde voor het event.

  • Combineer jij het ouderschap met het ondernemerschap? Op 6 november is er een mogelijkheid om je kind/kinderen mee te nemen naar het event. Er wordt gezorgd voor een leuk & inspirerend programma voor de kleintjes.

Na het aanmelden krijg je een link te zien naar het formulier waar je aan kunt geven of je mee wil doen aan deze Special en wat je precies wil aanbieden, of je het interessant vindt om een presentatie te geven en of je graag gebruik wil maken van de kinderopvang op 6 november.

Share with friends

Date and Time

Location

Muzerije

74 Hinthamerstraat

5211 MR 's-Hertogenbosch

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved