Marketing automation och content marketing

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Medicon Village (nya huvudbyggnaden The Spark - lokal Sharience)

Scheeletorget 1

223 63 Lund

Sweden

Se karta

Event description
Vi pratar om det senaste inom marketing automation och content marketing. För dig som vill ta din marknadsföring till nästa nivå.

Eventdetaljer

Frukostseminariet handlar om hur du skapar en marknadsföringsmaskin som gör sitt jobb - att generera affärsmöjligheter. Vi kommer ge dig konkreta tips på hur du lyckas med marketing automation och skapar engagemang med content marketing.

Seminariet hålls i samarbete med Medicon Village.

Kommentarer från seminariet i Göteborg den 24 oktober: Tack så mycket för en givande morgon🌟, Fått ny inspiration och lite nytt att tänka på och samtidigt kred för att man gör en hel del rätt. Tack Tomas Tränkner🎙 Magnus Unemyr, Tack för ett trevligt och lärorikt seminarium !!, Tack, mycket givande morgon!, Tusen tack! Mycket intressant och givande 👏,Tack så jättemycket för en inspirerande föreläsning! 🌟Tack för ett bra seminarium! Tack till er, hade en mycket trevlig och givande morgon!

Magnus Unemyr berättar om hur teknologi kan hjälpa dig i marknadsföringen. Han kommer ge konkreta råd för att lyckas med marketing autmation.

Tomas Tränkner kommer att berätta hur du lyckas med content marketing. Han ger dig tips på hur du effektivt skapar relevant och engagerande innehåll med blogg, film och podd.

Datum: 21 november kl 07.30 - 09.00.

Plats: Medicon Village, Scheeletorget 1, Lund, (nya huvudbyggnaden The Spark - lokal Sharience)

Pris: 150 kr - betalas i samband med anmälan.

Frukost ingår i anmälningsavgiften. Alla deltagare på seminariet får Magnus Unemyrs senaste bok "Data-driven marketing with artificial intelligence" och Tomas Tränkners bok "30 recept på marknadsföring" (som pdf).

Välkomna!

"Alla borde gå på detta seminarium" säger Kim Johansson Schultz på Östsvenska Handelskammaren, som var på seminariet i Linköping den 24 september.

"Tomas utstrålar ett stort engagemang och har förmågan att få med sig publiken. Bra tips och en tydlig och intressant presentation" säger Marie Ferntoft, VD Empower Executive Search, som var på seminariet i Linköping den 24 september.

I samarbete med

Om Magnus Unemyr

Magnus är författare till fem böcker och har en bakgrund från programmering. Han hjälper företag att med använda de senaste teknologierna inom markering automation och AI för att förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen. Magnus har jobbat med internationell marknadsföring i över 20 år

"Jag har själv sett hur automatiserad marknadsföring och artificiell intelligens kan stärka varumärken, och dramatiskt förbättra kundbearbetningen och skala verksamheten".

Om Tomas Tränkner

Tomas är content marketingexpert och linkedinnörd som skapar innehåll med podcasting, filmer och bloggar. Han har intervjuat hundratals personer som fått berätta sin historia i podcasts, och skriver artiklar inom marknadsföring.

"Jag har sett vilka unika möjligheter varje individ har - att lysa med sin egen personlighet - och vilken positiv effekt det har på marknadsföringen"

Alla som anmäler sig till seminariet får en pdf-version av Magnus Unemyrs senaste bok Data-driven marketing with artificial intelligence.

Dessutom får alla deltagare Tomas Tränkner bok 32 recept på marknadföring i en pdf-version.

Tid

Plats

Medicon Village (nya huvudbyggnaden The Spark - lokal Sharience)

Scheeletorget 1

223 63 Lund

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved