Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

M:AppFest 2012 - Informativni dan

Hekovnik & Telekom Slovenije

Thursday, January 12, 2012 from 4:00 PM to 6:00 PM (CET)

M:AppFest 2012 - Informativni dan

Ticket Information

Type End Quantity
Prijava Ended Free  

Share M:AppFest 2012 - Informativni dan

Event Details

Natečaj M:Android je bil zelo odmeven tako med razvijalci kot med uporabniki. Letos ga bomo nadgradili z izzivom M:AppFest 2012, ki ga Telekom Slovenije v okviru blagovne znamke Mobitel pripravlja v sodelovanju z Zavodom Hekovnik. Glavni izziv za razvijalce tokrat ne bo le pripraviti najboljšo mobilno aplikacijo, ampak tudi kar najbolje prisluhniti potrebam trga. Poudarek izbora M:AppFest 2012 bo zato tudi na tržnem potencialu aplikacij z uporabo Mobitelovih API-jev. Zato lahko tokrat v izboru sodelujejo tudi obstoječe aplikacije.

Sodelovanje na izzivu M:AppFest je izjemna priložnost za vašo uveljavitev, možnost nadgradnje vašega znanja na področju razvoja aplikacij in podjetništva, promocije in trženja vaše aplikacije ter novih poslovnih priložnosti na lokalni in svetovni ravni. Izbor bo potekal v treh delih:

Prvi del: delavnice in mentoring

V sodelovanju s Hekovnikom bomo vašo inovativnost najprej podprli z delavnicami s področij razvoja mobilnih aplikacij, osnov start-up podjetništva, tvorjenja poslovnih modelov, preverjanja ideje in strategij promocije. Najboljši projekti bodo imeli tudi priložnost neposrednega mentoringa s strani priznanih strokovnjakov, ki bodo vaši mobilni aplikaciji pomagali dodati še zadnjo piko na i.

Uvod v delavnice bo informativni dan, ki se bo odvijal v Ljubljani v mesecu januarju. Na informativnem dnevu boste izvedeli tudi podrobnosti o poteku natečaja in delavnicah, ki bodo na voljo. Na delavnicah bo število mest omejenih, zato ti svetujemo, da čim prej izpolniš prijavnico na tej strani. Rok za prijavo je 8. 1. 2012.

Drugi del: strokovno ocenjevanje aplikacij in glavne nagrade

Aplikacije, ki bodo oddane do 11. 3., bo ocenjevala strokovna žirija, ki bo podelila glavne nagrade natečaja: izobraževanja in poti v ZDA v okviru projekta Brezmejnik z žepnino, kjer bodo zmagovalci spoznali uveljavljena in start-up podjetja in svoje projekte predstavili potencialnim investitorjem.

Tretji del: ocenjevanje priljubljenosti in nagrade Samsunga

Po izboru s strani komisije bodo izbrane aplikacije uvrščene na prihajajočo Mobitelovo aplikacijsko trgovino M:Market. Tam bomo predvidoma dva meseca merili, kako priljubljena je aplikacija med uporabniki. 

Informativna dveurna delavnica bo potekala po naslednjem programu:
- 16:15 Predstavitev natečaja
- 16:40 Predstavitev vsebine delavnic
- 17:20 Vprašanja udeležencev
- 17:40 Druženje

Za predavalnico P1, se zahvaljujemo Fakulteti za elektrotehniko in ŠOFE.

 

Za lažjo in hitrejšo komunikacijo bomo za posredovanje informacij in odgovarjanje na vaša vprašanja glede dogodka M:AppFest in programa API odprli Facebook skupino M:Razvijalci.

Na Tehniku bomo objavljali aktualne vsebine za okolje razvoja, dosežene rezultate ter vsebine povezane z bodočim razvojem infrastrukture.

Za dodatne informacije nam lahko pišete na e-naslov developers@mobitel.si ali nam pišete v Facebook skupini M:Razvijalci.

Have questions about M:AppFest 2012 - Informativni dan? Contact Hekovnik & Telekom Slovenije

When & Where


FE/FRI: Predavalnica P1
Tržaška 25
1000 Ljubljana
Slovenia

Thursday, January 12, 2012 from 4:00 PM to 6:00 PM (CET)


  Add to my calendar
M:AppFest 2012 - Informativni dan
Things to do in Ljubljana Class

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.