€25

Mannen en vrouwen beleven conflicten anders

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Handelslei 174

174 Handelslei

2980 Zoersel

Belgium

View Map

Event description
Leer hoe je anders kan omgaan met je partner tijdens conflict situaties.

About this Event

Wanneer onze relatie in een crisis zit en naarmate het conflict groeit, groeit ook de complexiteit en wordt de pijn alsmaar groter. Langzamerhand ontstaat er een écht vijandsbeeld en is de persoon van wie we ooit zielsveel hielden plots een monster.

Om het allemaal nog ingewikkelder te maken is de manier waarop mannen en vrouwen met een conflict omgaan totaal verschillend. Dit inzicht alleen al kan een echte game-changer zijn.

Wanneer “cave man” en “cave woman” elkaar in de haren vliegen doen ze andere dingen, horen ze andere dingen en zeggen ze andere dingen. Het erge is dat we dit interpreteren als een slechte versie van onszelf. Mannen zijn voor vrouwen “vrouwen die zich misdragen” en vrouwen zijn voor mannen “emotionele en irrationele ” versies van zichzelf.

In deze workshop leg ik die verschillen uit en ook hoe je anders kan luisteren en spreken.

Een heleboel van de kwetsuren die we oplopen in een crisis zijn terug te brengen op dat onbegrip. De kennis ervan kan heel ondersteunend zijn.

VOOR WIE?

Deze Workshop is écht voor iedereen die meer wil weten over deze typische dynamieken. Of je in een relatie bent of niet. Of je relatie goed is of je op scheiden staat. Dit wil je weten.

Inkom 25 euro, koppels 40 euro

Vragen kan je stellen via mail: message@giuliamay.com

Share with friends

Date and Time

Location

Handelslei 174

174 Handelslei

2980 Zoersel

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved