Free

Månadscoachning. TEMA: Självledarskap med socialt entreprenörskap för störr...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

The Park

Hälsingegatan 49

11331 Stockholm

Sweden

View Map

Event description

Description

Vi vill ge fler möjlighet att utveckla sitt eget självledarskap och växa i sina värderingar. Därför bjuder vi in dig till coachning i självledarskap där du får djupdyka i dina värderingar, din livssituation och ta del av nya kunskaper och inspiration inom områden såsom ledarskap och välmående.


Temat den 23 maj är "Självledarskap med socialt entreprenörskap för större förändring" med Jonas Bygdeson, Grundare av My Dream Now

Den sista månadscoachningen innan sommaren bjuder vi på ett särskilt intressant tema där vi får möjlighet att lyssna in på Jonas Bygdeson som grundade My Dream Now, vilket sprider framtidstro och självledarskap till unga högstadie- och gymnasieelever från förorten, och kopplar ihop företag och framtidens talang.

Du kommer få lyssna på deras berättelse och ta del av tankeställare och generella tips från arbetet i praktiken.

Som alltid kommer vi landa i vår "månad som varit" och förhålla oss till det som komma skall. Totalt sett är det 2 timmar som du investerar i dig själv (och i förlängningen i alla du kommer i kontakt med).

Varmt välkommen!

NÄR? 23 Maj kl 17:45-20:00.

VAR? The Park, Hälsingegetan 49, 113 31 Stockholm

FRÅGOR? Hör av dig till Matilda Andersson på Raoul Wallenberg Academy, matilda.andersson@rwa.se.

Alla event är gratis. 100 kr No show- avgift tillkommer vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan våra evenemangs starttid. Avgiften betalas senast 14 dagar efter genomfört evenemang.

Upplägg: Första timmen av programmet jobbar vi med vårt självledarskap där var och en reflekterar över månaden som varit, vad som känns viktigt för dig just nu och sätter fokus för kommande månad. Vi tar tid för både individuell reflektion och upplevelsebaserade övningar, vilket innebär att vi delar med, lyssnar på och tipsar varandra. Andra timmen av programmet bjuder vi in en inspirationstalare på teman såsom självledarskap, välmående, att leda andra och socialt entreprenörskap.


MER OM RAOUL WALLENBERG ACADEMY, RAOUL WALLENBERG DIFFERENCEMAKERS OCH WORLD VALUES INITIATIVE
Samarbetet mellan oss syftar till att ge dig som medlem i något av våra nätverk möjlighet till större utbyte och utveckling, genom att du får träffa fler personer som delar ditt intresse för självledarskapet.

Raoul Wallenberg Academy stödjer unga att hitta modet att göra skillnad. Det gör vi genom att erbjuda utbildningar, verktyg och långsiktiga skolprojekt. Läs mer på www.raoulwallenberg.se.

Raoul Wallenberg Differencemakers är en ideell förening öppen för alla under 35 år som vill verka i Raoul Wallenbergs anda. Vi vill att fler unga ska få modet att följa sin inre kompass, och vi vill få fler att växa och agera. Läs mer på www.rwdifference.se.

World Values Initiative är ett ideellt studentdrivet initiativ som syftar till att vara en plattform för studenter att utveckla sig själva. WVI arbetar genom upplevelsebaserade workshops och event för att stötta ökad självinsikt med fokus på personliga värderingar och värdebaserat ledarskap. Läs mer på www.worldvaluesinitiative.se.

Share with friends

Date and Time

Location

The Park

Hälsingegatan 49

11331 Stockholm

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved