Free

Multiple Dates

Makersbase Meditatie Sessies voor Beginners

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Nieuwe Veste Lokaal B7

Molenstraat 6

4811 GS Breda

Netherlands

View Map

Event description

Description

Fijn dat je deel wilt nemen aan de meditatie sessie voor beginners. Er worden drie sessies gehouden: op dinsdag 27-2 om 20:45 aansluitend aan de Maker Meet-up in de Makersbase. En de volgende ochtend, woensdag 28-2 om 9:00 en 11:00. Per sessie zijn er 5 plekken en pakken beschikbaar (2 keer een SMALL, 2 keer een MEDIUM, en een keer een LARGE), je kunt tijdens registratie je maat aangeven.

In deze sessies mediteer je in een kleine groep terwijl je een Silence Suit meditatie pak draagt, een pak dat o.a. je ademhaling, hartslag en houding meet. Het doel van de experimenten is om de invloed van licht op meditatie te onderzoeken.

Verloop van het experiment:

Bij aankomst lees en onderteken je het toestemmingsformulier en registreer je je in het systeem*. Daarna trek je de Silence Suit meditatie pak aan. De experimentleider zal zorgen dat dit op de juiste wijze gebeurt.

Het experiment bestaat uit de volgende onderdelen:
Een vragenlijst voordat de meditatiesessie begint
Een meditatiesessie van 20 minuten onder invloed van licht
Een vragenlijst na afloop van de meditatiesessie

Het hele experiment zal ongeveer 1 uur duren.

*Elke deelnemer wordt anoniem geregistreerd in onze database. Deze registratie bevat vragen om de (biometrische) data goed te kunnen interpreteren. Deelnemers tekenen vooraf een toestemmingssformulier. Zij zijn daarmee volledig op de hoogte van het verloop van het experiment en weten dat zij op ieder moment kunnen stoppen.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je die sturen naar mlek@awarenesslab.nl

Wil je meer info over het project: Meditation Lab Exerimenter Kit of over de maker: Awareness Lab

Deze meditatie sessies maken onderdeel uit bij de Maker Meet-up over Data Ethics, dinsdag 27-2 in Makersbase Breda. Tijdens deze Maker Meet-up belichten we van verschillende kanten hoe je verantwoord met data van anderen kunt omgaan. Kijk hier voor meer informatie over dit event.

Share with friends

Location

Nieuwe Veste Lokaal B7

Molenstraat 6

4811 GS Breda

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved