Make work more human through HR technology - Trondheim

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid och plats

Plats

Plats

NTNU Handelshøyskolen rom A34

72 Klæbuveien

7030 Trondheim

Norway

Se karta

Återbetalningspolicy

Återbetalningspolicy

Contact the organizer to request a refund.

Event description

Beskrivning

Ettermiddagsmøte I Trondheim 21 mars!

Vi er inne i en tid hvor vi ser at ny teknologi gir oss nye muligheter, og kan ta strategisk HR til neste nivå. Vi ønsker å sette fokus på at HR techology nødvendigvis ikke skaper avstand, men faktisk frigjør tid til det som er viktig – nemlig relasjoner oss mennesker imellom. Vi ser livslang læring og kompetanse som viktige områder både for forretning men også for deg som individ.

Vi får besøk av Lucie Katrine Sunde-Eidem som er HR-direktør i EiendomsMegler 1 Midt-Norge. Meglerbransjen representer en bransje som spås en utfordrende fremtid dersom tradisjonelle forretningsmodeller ikke fornyer seg. EiendomsMegler 1 Midt-Norge ønsker å sette seg i førersetet av utviklingen og jobber systematisk med samspillet mellom ny teknologi og kultur for å nå sine overordnede mål. EiendomMegler 1 Midt-Norge ble i 2017 kåret til årets norske LEAN-virksomhet. Videre er de også kåret Norges beste arbeidsplass tre år på rad av Great Place To Work Norge. Vi gleder oss til å høre Lucie fortelle mer om hvordan dette arbeidet struktureres gjennom profesjonelt medarbeiderskap, årlig kulturrevisjon og systematisk arbeid arbeidsmiljø.

Videre vil vi ha besøk av Prospera, et landsomfattende nettverk av dyktige konsulenter som jobber gratis for sosiale entreprenører og ideelle organisasjoner på kveldstid. Prospera er i 10 norske byer og etablerte seg i Trondheim i fjor. Siden da har de hjulpet blant annet Kirkens Bymisjon, Matsentralen og Røde Kors med forretningsutvikling og strategi. For å sikre deg morgendagens gode medarbeidere må du omstille deg. Fremtidens medarbeidere vil stille annerledes krav til bedriften når det gjelder muligheter for egen utvikling. Faglig utvikling forventes, men innsikt og læring hentes fra flere fronter enn før. Anders Kunz vil snakke om hvordan frivilligheten har blitt en arena for å ligge i front på utvikling av egen kompetanse.

Program for dagen:

12.30-13.15 Registrering og kaffe

13.15-13.30 Velkommen

13.30-14.05 Menneskers konkurransefortrinn i møte med ny teknologi på fremtidens arbeidsplasser ?

v/ Lucie Katrine Sunde-Eidem, HR-direktør i EiendomsMegler 1 Midt-Norge

14.05-1410 5 min pause

14.10- 14.45 Hvorfor de beste folka jobber gratis ?

v/Anders Kunz, Porteføljestyrer i Prospera

14.45-15.00 Oracle HCM - inspirasjon på hvordan dagens teknologi kan understøtte HR inititativ.

v/Linus Gunterberg & Stine Fjell

Plats: NTNU Handelshøyskolen rom A34

Tid: 12.30-15.00


Vi ser frem imot at se dere den 21 Mars i Trondheim!

Mvh

Stine Fjell och Linus Gunterberg

Tid och plats

Plats

NTNU Handelshøyskolen rom A34

72 Klæbuveien

7030 Trondheim

Norway

Se karta

Återbetalningspolicy

Contact the organizer to request a refund.

Spara detta event

Event Saved