Magisk och inspirerande Forza Fika
Free
Magisk och inspirerande Forza Fika

Magisk och inspirerande Forza Fika

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Gasverksgatan 11

11 Gasverksgatan

252 25 Helsingborg

Sweden

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Denna kväll vill Club Forza erbjuda en magisk kväll. Bokstavligen en magisk kväll. Inte en magisk kväll genom att erbjuda lussebullar och annat gott julfika utan även en magishow och inspirerande föreläsning inom konsten av att nätverka. Kanske en överraskning eller två?

Vi vill mer än gärna presentera vår kära vän och magiker Caroline Ravn. Kvinnan vi ska få träffa nu är trollkonstnären som tagit världen med storm. Med ett flertal både SM- och NM-placeringar, pris som årets inspiratör, utsålda teatrar i bl.a. Sverige, Norge, Finland, Amsterdam och New York i bagaget är hon trygg på scen och tar sig an sin publik med charm, elegans, pondus och inte minst humor. Hon är känd från både tv, radio, nationella och internationella magasin såsom Gomorron Sverige, Verkligheten i P3, Filter, MagicSeen och Vanish Magazine. Varmt välkommen - Caroline Ravn!"

Låt oss även presentera KVÄLLENS FÖRELÄSARE!
Nätverka bör man - men hur gör man?
Har du någon gång känt dig vilsen i nätverksdjungeln? Hur står man för att visa att man har ett kroppsspråk som bjuder in till samtal och inte exkluderar? Hur sjutton avslutar man ett samtal på ett bra sätt för att kunna mingla vidare? Och, vad gör man med alla visitkort efteråt?

Dessa frågor, och många fler, kommer du att få besvarade av Sophia Sundberg från Ypsilon AB, Nominerad till Årets Talare i Sverige 2015. Hon är föreläsare och författare till sju böcker, mentalt. Hittills har hon gett ut två. "#Twitterboken" som kom 2013 och "Nätverka bör man - men hur gör man?" som kom 2015. På uppdrag från företag som vill att personalen utvecklas och drar in fler affärer till sina företag, reser hon runt i Sverige och utbildar i den enkla, men ändå svåra, konsten att nätverka.

Vid dörren betalar du en symbolsik summa som går oavkortat till Musikhjälpen.

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som funnits i Sverige sedan 2008. I 144 timmar sänder vi direkt dygnet runt i P3 och i SVT/SVT Play för att tillsammans med Radiohjälpen uppmärksamma och på olika vis samla in pengar till en undangömd humanitär katastrof; det är ett nytt tema i Musikhjälpen varje år. 2016 är temat Barn i krig har rätt att gå i skolan.

50 kronor kan räcka till 250 blyertspennor så att barn kan lära sig skriva.
200 kronor kan räcka till en yrkesutbildning för ungdomar i El Salvador för att undvika att de rekryteras till kriminella gäng.
300 kronor kan räcka till skolbänkar och skolmaterial till en skola som återtagits för undervisning.
500 kr och uppåt kan bidra till att återuppbygga en sönderskjuten skola i Central Afrikanska Republiken.
1000 kr och uppåt kan räcka till ett skolpaket med allt material som behövs för att en lärare ska kunna undervisa upp till 40 barn.

Vi ser fram emot att träffa er och att ha en fantastisk kväll tillsammans.Share with friends

Date and Time

Location

Gasverksgatan 11

11 Gasverksgatan

252 25 Helsingborg

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved