€197

Maak werk van je carrière, vrouw!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Meet & Discover!

2 Stadsring

3811 HR Amersfoort

Netherlands

View Map

Event description

Description

Heb jij alles bereikt wat je wilde bereiken? Benut jij al jouw talenten?

Of ben je aangekomen op het punt dat je moet toegeven dat er altijd iets anders op je pad kwam, of iemand anders, die voorrang kreeg? Jezelf weggecijferd, voor de carrière van je partner, voor de opvoeding van de kinderen, voor de zorg voor een van je familieleden?

En, hoe voelt dat nu, ben je tevreden over waar jij nu staat, tevreden over jouw ontwikkeling, tevreden over wat je hebt bereikt?

Als je nu één keer 'Nee' hebt moeten antwoorden, dan heb ik een boodschap voor je. Het gaat namelijk niet vanzelf, wil je alsnog je ambities waar maken, dan moet je dat gaan DOEN. Niet morgen, volgende week of over een paar maanden, want er is echt altijd wel een excuus te bedenken waarom het niet zou kunnen.

Je moet gaan DOEN en wel NU.

Schrijf je in voor de training 'Maak Werk van je Carrière, Vrouw' en kom in beweging. Leer je eigen obstakels herkennen, ontdek waarom jij het makkelijker vindt om anderen te helpen in plaats van jezelf te helpen.

Ontdek mogelijke oplossingen om wel actief met je ambities bezig te gaan, zodat je kunt doen wat jij graag wilt. Ontdek dat je niet de enige bent en help elkaar met het ontdekken van nieuwe paden, zodat het opeens wel mogelijk is. En creeer je eigen mogelijkheden in jouw carrière. Aan het eind van de dag heb je een actieplan om werk te maken van jouw eigen carrière!

Share with friends

Date and Time

Location

Meet & Discover!

2 Stadsring

3811 HR Amersfoort

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved