Utsåld

Lunchföreläsning med Polismyndighetens IT-avdelning

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid och plats

Plats

Plats

Häggsalen

1 Lägerhyddsvägen

Ångströmslaboratoriet

752 37 Ulleråker

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Inom Polismyndigheten sker en enorm utveckling på IT-sidan. Nästan all brottslighet idag har IT inblandat på något sätt, inte bara det som defineras som IT-brott eller IT-forensik. Det är datorer, hårddiskar och smartphones inblandade i det mesta.

Detta ställer höga krav på modern utrustning och hög kompetens inom IT-området för att vara framgångsrik i att utreda och förebygga brottslighet. Vi vill berätta om de olika möjligheter som finns att deltaga i detta både inom den interna IT-avdelningen och i kärnverksamheten.

Det finns ett stort behov av rekrytering av utvecklare, arkitekter, databasexpert, nätverksexperter, IT-säkerhetsexperter med mera. Vi arbetar modernt och vill gärna ha personer med bred teknisk kunskap men också spetskunskap inom vissa områden.

Goda utvecklingsmöjligheter finns i en stor organisation.


Om Polismyndighetens IT-avdelning

Polisens uppdrag är att minska brottsligheten och öka tryggheten. På polisens it-avdelning arbetar vi teambaserat och nära verksamheten för att utveckla it-stödet till nytta för medborgarna och medarbetarna i den polisiära verksamheten. Hos oss finns många möjligheter och spännande uppdrag – och du är med och bidrar i det brottsbekämpande arbetet!

Hålls i häggsalen.

Tid och plats

Plats

Häggsalen

1 Lägerhyddsvägen

Ångströmslaboratoriet

752 37 Ulleråker

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved