Lunchföreläsning med Patent- och registreringsverket

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid och plats

Plats

Plats

Siegbahnssalen

1 Lägerhyddsvägen

Ångströmslaboratoriet

752 37 Ulleråker

Sweden

Se karta

Återbetalningspolicy

Återbetalningspolicy

Contact the organizer to request a refund.

Event description

Beskrivning

Om eventet:

Ungefär 80 % av innovativa företags tillgångar, som Spotify, Google och Facebook, är immateriella. Men vad menar man med immateriella tillgångar och hur kan man få utväxling på dem?

PRV arbetar vi med innovationer inom samhällets alla områden. Som centret i Sverige för immateriella rättigheter är vår främsta uppgift att stärka Sveriges tillväxt och konkurrenskraft. Det gör vi genom att öka kunskapen om immaterialrätt, och ge företagare och innovatörer de verktyg de behöver för att kunna få ut det mesta av sina tillgångar.

Nu bjuder vi in till en föreläsning där Stefan Hultquist, enhetschef på PRV, kommer att prata om vikten av innovation och hur immateriella tillgångar kan hanteras med exempelvis patent och varumärken. Under föreläsningen presenteras också det 18 månaders patentingenjörsprogram som alla nyanställda ingenjörer får gå, samt vilka utvecklings och karriärmöjligheter det finns för ingenjörer på PRV.

Om PRV:

Patent- och registreringsverket är myndigheten som ansvarar för patent, varumärke, design och upphovsrätt.

Vårt uppdrag är att skydda innovationer med hjälp av patent, design- och varumärkesskydd. Vi hjälper också personer att byta namn och ansöka om utgivningsbevis för tidskrifter.

Vår vision är att vara det självklara centret i Sverige för immaterialrätt och en internationellt respekterad, livskraftig och kundorienterad myndighet.

PRV vill vi få individer och företag att växa. Både medarbetare som vill stärka sin kompetens och kunder som använder våra tjänster.

Tid och plats

Plats

Siegbahnssalen

1 Lägerhyddsvägen

Ångströmslaboratoriet

752 37 Ulleråker

Sweden

Se karta

Återbetalningspolicy

Contact the organizer to request a refund.

Spara detta event

Event Saved