Free

Lunchföreläsning: Levande strategi!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Kungsgatan 66

111 22 Stockholm

Sweden

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Föreläsare:

Anna Lennmark

Rubrik: Att driva arbetet efter en medarbetarundersökning!

En viktig del av arbetet med en medarbetarundersökning är uppföljningen och att man ger medarbetaren en möjlighet att vara med och arbeta med resultatet. Genom att bjuda in till dialog ger du dessutom en möjlighet för organisationen att ta ett gemensamt ansvar för utvecklingen av er arbetsplatskultur.

I denna kostnadsfria föreläsning berättar Anna Lennmark om olika strategier som ger er möjlighet att involvera medarbetargruppen och låta dem samarbeta kring resultatet av er medarbetarundersökning. Hur ni med involvering och delaktighet kan skapa en levande strategi.

Vi på Great Place to Work® genomför världens största arbetsplatsstudie av sitt slag. I den utvärderas inte bara medarbetarens upplevelse av arbetsplatsen och de förutsättningar som arbetsgivaren skapar för den enskilde individen utan också den insats man gör som organisation for att skapa en stark och tydlig arbetsplatskultur. Med denna unika kunskap som grund delar vi på detta kostnadsfria seminarium frikostigt med oss av våra lärdomar.

Du är välkommen för registrering och lunchmacka från 11.30.

Datum:

27 april 2017

Tid:

Lunchmacka från 11.30, seminariet startar kl 12.00 och pågår till 13.00.

För frågor vänligen kontakta Anna Rydén på 08-56200480 eller maila anna.ryden@greatplacetowork.com.

Vänligen notera att seminariet är kostnadsfritt men att outnyttjade platser som inte avbokats senast 2 dagar före seminarietillfället tyvärr måste debiteras med 295 kr/plats.

Great Place to Work önskar er varmt välkomna!

Share with friends

Date and Time

Location

Kungsgatan 66

111 22 Stockholm

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved