Gratis

Lunchföreläsning - från timmersågar till webbutbildningar

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid och plats

Plats

Plats

Except

Sjötullsgatan 9

Våning 5

82450 Hudiksvall

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Nu startar en satsning på hållbart företagande: om hur du tjänar pengar och räddar världen - samtidigt!

En lunchföreläsning 29 november exklusivt för dig som är VD eller platschef som insett att hållbarhet är en överlevnadsfråga och att det kräver ett nytt slags ledarskap. Du får tillgång till ett unikt nätverk för erfarenhetsutbyte inom hållbarhet.

Välkommen att delta i ett antal möten med ledarskapet i fokus inom vår nya hållbarhetssatsning för företag. Vid det första tillfället får du möta Pär Lärkeryd, vd Norra Skogsägarna, som 2016 blev vinnare av Svenska Jämställdhetspriset.

Pär föreläser om hur jämställdhets- och mångfaldsarbete skapar affärsmöjligheter och avslöjar affärsstrategin som revolutionerat Norra Skogsägarnas kunderbjudande.

Torsdagen den 29 november kl. 11.30 - 13.00.
Vill du ha en fördjupning?
Delta också i en workshop kl 8.30 - 11.00 som är öppen även för mellanchefer som t ex produktionschef, HR- och marknadschef.


"Att vara innovativ handlar om att ständigt utvecklas och att ifrågasätta normer som begränsar."


Ett enastående erbjudande – delta i vår satsning på hållbart företagande

Vi erbjuder ditt företag att delta i flera kompetenshöjande aktiviteter där vi engagerar experter inom både social, miljömässig och ekonomisk hållbarhet under det kommande året. Det kan vara aktiviteter inom hållbarhet som till exempel inspirationsföreläsningar, workshops och coachning utifrån behov.

Genom att fokusera på hållbarhet vill vi bidra till att vidga synen på hållbar produktion, ökad konkurrenskraft och attraktivitet som arbetsgivare. Hållbarhet spänner över en bredd av ämnesområden inom allt ifrån hur vi säkrar kompetensförsörjningen i framtiden genom jämställdhet och mångfald, till hur cirkulära affärsmodeller kan bidra till innovationer för en bättre miljö.

När?
Torsdagen den 29 november
kl. 11.30 – 13.00

Var?
EXCEPT,
Sjötullsgatan 9 Hudiksvall.

Frågor?
Kontakta Ann-Sofie Däldehög,
0730 24 89 89


Välkommen!


Dela det här eventet med dina vänner

Tid och plats

Plats

Except

Sjötullsgatan 9

Våning 5

82450 Hudiksvall

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved