kr295

Lunch & Trends: Berghs Trendspaningar 2019

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Berghs School of Communication AB

Sveavägen 34

11193 Stockholm

Sweden

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Event description

Description

Missa inte en unik möjlighet att ta del av Berghs Trendspaningar 2019, med aktuella insikter och trender inom kommunikation. Boka dig för Lunch & Trends den 29 januari och bli först att få ta del av årets upplaga.


Årets trendrapport är den sjätte i ordningen och ger som alltid en sammansatt bild av världens bästa kommunikation insamlad från både svenska och internationella kampanjer. Tillsammans med case skapade av Berghs studenter - branschens kommande supertalanger - får du en exklusiv mix av idéer för att förenkla och maximera ditt eget idéarbete.


Utöver ämnen som disruptiv kreativitet, använda data som butler och varför andlighet är på tapeten igen, kommer Berghs VD Camilla Wallander och Joakim Thulin, Head of Insight, prata om de mest centrala insikterna och kompetenserna kring kommunikationsarbetet idag.


Anmäl dig till det här exklusiva tillfället för att fylla på med nya insikter för 2019 över en god lunch med branschkollegor.


According to Berghs - är Berghs School of Communications samlade trendrapport och ett resultat av skolans omfattande omvärldsbevakning inom kommunikation, innovation, marknadsföring och kreativitet. I rapporten lyfts fyra centrala insikter, fyra viktiga kompetenser och sju aktuella trender. För dig som vill ta del av rapporten finns möjlighet via inspirationsföreläsning, workshops eller abonnemanget Berghs Update.

Tid: 29/1 kl 11.30-12.45
Innehåll: Spaning inklusive lunch
Pris: 295 kr ink moms

För återbetalning måste en avbokning göras minst 7 dagar före eventet.

Share with friends

Date and Time

Location

Berghs School of Communication AB

Sveavägen 34

11193 Stockholm

Sweden

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Save This Event

Event Saved