Free

Lær om krypto anno 2019

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Copenhagen

Copenhagen

Denmark

View Map

Event description

Description

Facebookgrupperne Kvindelogen Investeret og Aktieklubben Danmark inviterer til Deluxe Invest Café om kryptovaluta.


Oplægsholder: Helle Espensen & Josefine Eiberg Hess

Tidspunkt: Torsdag den 28. februar 2018 kl 17.30 til 20.00.

Lokation: Følger


Helle Espensen vil holde hovedoplæget om krypto anno 2019. Helle underviser som Crypto Educator her: CryptoTalk Torreblanca i Spanien og flyver til Danmark denne aften for at gøre os meget klogere på krypto.

Josefine vil holde et kort oplæg om udviklinger og tendenser indenfor fintech og den finansielle sektor, herunder også en kort introduktion til blockchain-teknologi. Josefine studerer filosofi & økonomi på CBS og arbejder med ny teknologi i den finansielle sektor ved siden af studiet.

Hvis du har spørgsmål du gerne vil have besvaret, er der en tråd i grupperne (nævnt ovenfor), hvori du kan skrive dem, og de vil blive fremsendt til oplægsholderen et par dage før eventet.

Jeg glæder mig som altid til en spændende aften i jeres selskab!

Kærlige hilsener
Sarah Ophelia Møss, initiativtager til de to grupper

#gettingsmarter


Kvindelogen INVESTERET er en Facebookgruppe om investering for kvinder. Her sparres online, afholdes events, konferencer og andre invest-relaterede events i hele landet. Derudover en ugentlig podcast, vlog samt interview med spændende investorer.

Aktieklubben Danmark er en Facebookgruppe for begge køn, rettet mod nye/re investorer. Her sparres der også online ligesom der arrangeres events, men udelukkende rettet mod den nye investor.

Share with friends

Date and Time

Location

Copenhagen

Copenhagen

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved