kr3,200

Lær å redigere video med DaVinci Resolve 16

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Foto.no

Dronning Eufemias gate 12

0191 Sentrum

Norway

View Map

Event description
Dette kurset er for deg som ønsker å lære videoredigering med DaVinci Resolve 16 og samtidig ha tid til å gå i dybden på programmet.

About this Event

Vi vil i løpet av to dager lære å bruke de vanligste klippeverktøyene og hvordan organisere ditt prosjekt og videoopptak. Videre vil vi jobbe med flerkameraredigering (multicam) og lære avanserte teknikker brukt i dialogklipp, intervjuer og actionklipp. På dag to vil vi fortsette med video effekter som keying, tracking og compositing samt lydetterarbeid og lydmiks. Vi tar også en introduksjon til fargekorrigering før vi avslutter med å bruke teksteverktøyet, lage rulletekst og spille ut et ferdig prosjekt til web og kino.

Kurset tar utgangspunkt i den offisielle øvingsboken «Advanced Editing with DaVinci Resolve» og egen brukererfaring og metode til å bruke programmet mest mulig effektivt. Kurset passer for alle som jobber med video i en eller annen form og som ønsker å komme i gang med redigering i DaVinci Resolve.

Praktisk info

Du må ha med egen laptop med DaVinci Resolve 16 installert. Til kurset trenger du kun gratisversjonen som kan lastes ned fra Blackmagic Design sine sider: https://www.blackmagicdesign.com/products/davinciresolve/

Ta også med lader og gjerne et headset eller ørepropper da noe av det vi jobber med i kurset er lyd. Du bør ha minst 5GB ledig lagringsplass på harddisken for å ha plass til øvingsmaterialet vi vil bruke underveis i kurset.

Om DaVinci Resolve

DaVinci Resolve 16 er etterbehandligsverktøyet for video som er i ferd med å snu opp ned på markedet med sin unike tilnærming til etterbehandling. Fra å være et dedikert fargekorrigeringsverktøy brukt i utallige Hollywood filmer, har det i versjon 16 vokst til å bli et fullverdig verktøy for redigering, lydproduksjon og visuelle effekter (VFX).

Om Kursholder

Steinar Stalsberg er Certified Master Trainer i DaVinci Resolve. Han underviser til daglig på Westerdals institutt for film og medier i DaVinci Resolve, Adobe Premiere og Avid Media Composer og har lang erfaring med klipp og etterarbeid i film og tv-bransjen.Maks antall plasser er 16 og kurset koster 3200,- for 2 dager.Lunsj er ikke inkludertTid fra kl 10 – 17 begge dager (lunsjpause fra 1300-1345).

Har du spørsmål?

Send en mail til karen@foto.no

Share with friends

Date and Time

Location

Foto.no

Dronning Eufemias gate 12

0191 Sentrum

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved