Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Anne & Max Fahrenheitstraat

472 Fahrenheitstraat

2561 DH Den Haag

Netherlands

View Map

Event description

Description

Opgeruimd staat netjes. Maar hoe kun je er als buurtbewoner voor zorgen dat afval niet eindeloos wordt rondgereden met vuilniswagens, om vervolgens te worden opgeslagen en verbrand? Kostbaar en schadelijk, en voor veel soorten afval onnodig. Met zijn initiatief De Haagsche Schil ondersteunt stadsvernieuwer Arn van der Pluijm, buurtbewoners om gezamenlijk groenafval in te zamelen, en dat te gebruiken om lokaal energie mee op te wekken.

~~

Kom je mee op avontuur? Met zes Lokale Smaakmakers. Mensen die de wijk waarin ze wonen of werken op hun eigen manier mooier, plezieriger, gezelliger en veiliger hebben gemaakt. Komend halfjaar is iedere maand één van hen bij ons te gast. Onder begeleiding van kunstenaar Bruno van den Elshout gaan we met hen op onderzoek uit: Waar begonnen ze, wat kwamen ze tegen en hoe is het hen gelukt om hun plannen in de praktijk te brengen? En wat kunnen wij daar in onze eigen buurt mee?

Tijdens de avonden kun je niet alleen de Smaakmakers ontmoeten, maar ook nog eens je buren beter leren kennen. Aan het begin van iedere avond staat er heerlijke thee of koffie met iets lekkers voor je klaar en we maken er stuk voor stuk gezellige en inspirerende avonden van.

We verwelkomen je graag om de Lokale Smaakmakers te ontmoeten bij Anne & Max, Fahrenheitstraat 472, op iedere laatste woensdag van de maand. Inloop vanaf 19u30, aanvang 20u00, afronding 21u30. We vragen je een bijdrage van € 3 voor thee/koffie en taart bij ontvangst, met het verzoek die ter plaatse (contant of met pin) te voldoen. We vinden het fijn als je je van tevoren aanmeldt.

Date and Time

Location

Anne & Max Fahrenheitstraat

472 Fahrenheitstraat

2561 DH Den Haag

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved