€0 – €9

Ljubljana Mini Maker Faire 2019

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Fakulteta za računalništvo in informatiko

Večna pot 113

1000 Ljubljana

Slovenia

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Tudi letos v Ljubljano prihaja Mini Maker Faire! 11. maja 2019 bo na Fakulteti za računalništvo in informatiko (Večna pot 113) potekal največji "Show and Tell" dogodek v Sloveniji, ki združuje raznovrstne ‘Maker-je’, izumitelje, ustvarjalce, umetnike, znanstvenike in tehnološke zanesenjake. Predstavili se bodo posamezniki, organizacije in podjetja iz Slovenije in sosednjih držav.

Udeležba je brezplačna! Zakaj si zagotoviti vstopnico?

Število vstopnic nam omogoča, da lažje načrtujemo dogodek in ga tako naredimo še bolj zanimivega za obiskovalce. Prav tako si boste lahko z vstopnico info točki izdelali mini značko (badge) z motivom Ljubljana Mini Maker Faira, s partnerji pa za vas pripravljamo še druge ugodnosti, ki jih boste lahko koristili z vstopnico.

Zelo rad bi podprl vaš dogodek. Kako lahko to storim?

Letos prvič, že pred samim dogodkom, ponujamo dve možnosti za podporo.

Z nakupom "Brezplačna vstopnica + LjMMF majica" za 9,00 EUR prejmete uradno Mini Maker Faire majico letošnjega dogodka. Na ta način boste podprli organizatorje, makerje in celotno maker gibanje v Sloveniji.

Lahko pa se odločite tudi za donacijo po vaši izbiri in zmožnosti: veseli bomo vsake podpore!

Informacije:

Kdaj in kje bo potekal Ljubljana Mini Maker Faire?
Letos se bo dogodek odvijal na Fakulteti za računalništvo in infrormatiko v Ljubljani, na Večni poti 113. Datum, ki si ga obvezno vpišite v koledar je 11. maj 2019. Sejmišče se bo odprlo ob 10.00 uri, program pa bo potekal vse do 17.00.

Kako do prizorišča?
Na prizorišče se lahko odpravite peš, s kolesom, mestnim avtobusom ali avtomobilom. Več informacij o možnostih parkiranja ter o dostopu do prizorišča bomo objavili kmalu.

Rad pomagam! Se lahko kot prostovoljec udeležim dogodka?
Seveda! Vsako leto iščemo prostovoljce, ki pomagajo pri organizaciji samega dogodka. Za vse zainteresirane bomo kmalu pripravili obrazec, preko katerega se boste lahko prijavili in sodelovali.

Kaj pa v primeru dežja?
Dežja ne bo! No, pa tudi če pade kašna dežna kapljica nas to zagotovo ne bo pregnalo. V primeru lepe napovedi bo večina dogodka na prostem, v primeru res slabe napovedi pa se bomo potrudili celotno dogajanje prestaviti v notranjost stavbe.


Z rezervacijo oz. prevzemom vstopnice se strinjate s Politiko zasebnosti in s Pogoji poslovanja.
Prav tako se strinjate, da vas na elektronski naslov, ki ste ga vnesli ob prevzemu vstopnic, obveščamo o novostih povezanih z dogodki Ljubljana Mini Maker Faire. Seveda se boste lahko od e-novičk kadarkoli odjavili s klikom na povezavo v sporočilu.


Ljubljana Mini Maker Faire is independently organized and operated under license from Maker Media, Inc.

I understand that by registering here, Maker Media may provide me with updates and information about Maker Faires, other events, and products of interest to the maker community. I understand that I may opt out of these communications at any time.

Maker Media Privacy Policy

Share with friends

Date and Time

Location

Fakulteta za računalništvo in informatiko

Večna pot 113

1000 Ljubljana

Slovenia

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved