Living Wall Art - Design/Instalatii Florale

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Romexpo, Pavilion B2

65-67 Bulevardul Mărăști

București

Romania

View Map

Event description

Description

In secolul vitezei, suntem in permanenta inconjurati de beton, trafic, poluare si de zgomotul constant al vietii moderne. In acest context, mentinerea legaturii cu natura este esentiala pentru supravietuirea in epoca digitala.

In cadrul acestui workshop inedit, Anne Marie Popa, designer florar si trainer Atelierele ILBAH, va efectua o demonstratie de arta decorativa, explicand pasii necesari realizarii unui tablou din vegetal, ce poate aduce unui interior o prospetime naturala si multa culoare verde.

Vino si tu la workshop si vei primi un tutorial cu instructiuni, informatie ce te va ajuta sa iti insufletesti interiorul casei tale cu tablouri vii, creatie proprie!


Vrei sa participi la acest Workshop? Iata care sunt pasii de urmat pentru inscriere:

  1. Rezerva-ti un loc la acest Workshop apasand pe butonul "REGISTER"
  2. Pentru a confirma alegerea facuta, apasa pe "CHECKOUT"
  3. Completeaza formularul si apasa pe "COMPLETE REGISTRATION" (campurile marcate cu * sunt obligatorii)

Important! Acest atelier va fi organizat in cadrul BIFE SIM 2018. Workshopurile sunt gratuite, dar accesul in cadrul BIFE SIM presupune achitarea unei taxe de 20 lei.

Locatie: Romexpo, Pavilionul B2, Stand nr.314.


Atentie! Dupa completarea formularului trebuie sa primesti pe e-mail BILETUL DE ACCES la eveniment, impreuna cu detaliile Workshopului la care te-ai inscris. Acest bilet trebuie sa il prezinti la intrarea BIFE SIM 2018 in format electronic (pe telefon) sau printat.


Important! Avand in vedere ca accesul este gratuit si locurile sunt limitate, va rugam ca in cazul in care nu mai puteti ajunge la vreunul din evenimentele la care v-ati inscris sa ne anuntati pentru a anula biletul, pentru a oferi astfel sansa altor participanti sa se inscrie.


Inscrierile sunt nominale. Varsta minima: 16 ani.

Te poti inscrie la mai multe Workshopuri organizate in cadrul BIFE SIM 2018, insa te rugam sa fie din categorii diferite.

Alte informatii? La pr@ateliereleilbah.ro sau +40729397806.


Date and Time

Location

Romexpo, Pavilion B2

65-67 Bulevardul Mărăști

București

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved