LIVE LAB: Gör skillnad för fler
Free
LIVE LAB: Gör skillnad för fler

LIVE LAB: Gör skillnad för fler

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Hälsans Hus

23 Fjällgatan

116 28 Stockholm

Sweden

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Välkommen till LIVE LAB: Gör skillnad för fler!

Två seminarier i ett, om hur du får mer tid och frihet och kan hjälpa fler!

  • Three mistakes conscious entrepreneurs make that keep them over worked and under paid; Burn with passion without burning out!- Heidi Andersen

  • Bygg en webbkurs och gör skillnad med din kunskap online (och få veta hur du absolut inte ska göra) – Ella Hellgren

Vi vänder oss till dig som vill göra skillnad. Du föreläser inför grupper, tar emot klienter, håller workshops och säljer din tid timme för timme. Du är något av en eldsjäl.

Vi tror att du vill förändra, förbättra och hjälpa. Och vi tror att det finns en stor publik för det du gör – men att den kanske bor långt bort från dig eller inte riktigt har råd att köpa dina individuella tjänster.

Stämmer det?

I så fall är risken stor att du redan jobbar dygnet runt med att försöka få ut ditt budskap till världen. Du är passionerad och bra på det du gör – men du vill nå ut till många, många fler.

Du jobbar mer än du hinner leva och har tröttnat på det.

Du är redo att ta nästa steg med dig själv och din kunskap. Att dela med dig av ditt budskap – både offline och online. Och det är där vi kommer in och kan hjälpa dig!


När du går hem har du

1. en webbkursidé att utgå ifrån

2. en kompass och riktning för hur du kan ta din kunskap online

3. tre nycklar för att brinna med passion – utan att bli utbränd.

4. ringat in din hjärnas hindrande glastak och hur du kan frigöra dig från det.

Du kommer också få möjlighet till att boka en individuell upptäckarsession och få en förhandstitt av "Webbkursprogrammet" och "Burn with Passion without Burning Out".

Varmt välkommen!

P.S. Samma event sker också den 16/12 kl. 8.30 - 11.30. Boka det här!


Agenda:

18.00 Välkommen och fika

18.30 Three mistakes conscious entrepreneurs make that keep them over worked and under paid; Burn with passion with out burning out! - Heidi Andersen

19.30 Bygg en webbkurs och gör skillnad med din kunskap online (och undvik misstaget nästan alla utbildare gör – även de allra bästa) – Ella Hellgren

20.30 Mingel

Vi bjuder på fika.

Pris: Pay it forward. Det enda seminariet kostar är att du delar denna länk i dina sociala medier! Tack att du delar!


Heidi Andersen
, Mindfulness/mindtraining expert, författare och föreläsare berättar hur du skapar ett hållbart entreprenörsskap. Hur hjärnan lurar dig till stress och overwhlem som leder till förminskad lönsamhet. Heidi ger konkreta tips på hur du kan brinna med passion – utan att bli utbränd. (Språk: svenska och engelska).

Ella Hellgren, pedagogisk rådgivare och eLearningspecialist berättar hur du kan paketera din bok, föreläsning eller kurs till en digital lärprodukt och hjälpa din kunder lika bra som du redan gör i kurslokalen eller coachingsessionen – och kanske till och med bättre. Du kommer att få veta vilka vanliga misstag nästan alla gör – även de allra mest erfarna utbildarna."Problem kan inte lösas på samma nivå av medvetande som de skapades på"
Albert Einstein

Share with friends

Date and Time

Location

Hälsans Hus

23 Fjällgatan

116 28 Stockholm

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved