Free

Lily In The Wild Field / LAUNCH PARTY

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Café Belcampo De Hallen

Hannie Dankbaarpassage 10

1053 RT Amsterdam

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

WELKOM BIJ LILY IN THE WILD FIELD

‘Lily In The Wild Field’ is een verzameling van gedichten geschreven door Marina de Haan, die met dit authentieke boek haar debuut maakt. De grotendeels Engelse en handjevol Nederlandse gedichten zijn geschreven tijdens haar zoektocht naar hoop.

De woorden reflecteren haar strijd en overwinningen waar ze eerlijk en openhartig over schrijft. Van donkere stegen en wilde oceanen tot glorieus zonlicht. In dit boek neemt ze je mee op reis en laat ze je zien dat je sterker bent dan je denkt. Jij bent een lelie in het wilde veld.

ZIN IN EEN FEESTJE?

Na maanden aan mijn bundel gewerkt te hebben, heb ik veel zin in een feestje. Mijn droom is realiteit geworden. Dat gaan we vieren. Ik ga gedichten voordragen, er is live muziek en er zijn bubbels. Kom lekker genieten! Wil je ook komen? De kaarten zijn gratis, maar registreer je wel even, want dan weet ik op hoeveel gasten ik kan rekenen.

TIJDEN

Inloop: 19.30 uur
Start: 20.00 uur
Einde: 22.00 uur

LIEVE WOORDEN VAN SONJA SILVA

"LILY IN THE WILD FIELD is het debuut van Marina de Haan. Hoewel je dat bijna niet kan geloven als je haar gedichtenboek leest. Eerlijk en sierlijk. Vol genade en liefde. Marina dicht over de liefde, het mooiste onderwerp op aarde. Deze bundel is werkelijk geschikt voor iedereen. Haar kwetsbaarheid heeft me tot tranen geroerd."

/ Sonja Silva, actrice, presentatrice en eigenaresse Met Liefde Media

TOT VRIJDAG 25 AUGUSTUS!

Veel liefs,
Marina

Share with friends

Date and Time

Location

Café Belcampo De Hallen

Hannie Dankbaarpassage 10

1053 RT Amsterdam

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved