Life Coaching & Ηγεσία: Open Day με την Τζιλ Δούκα

Event Information

Share this event

Date and Time

Event description
Το πρώτο ολοκληρωμένο ελληνόφωνο και διεθνώς Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Life Coaching & Ηγεσία στην Ελλάδα!

About this Event

Η Universal Training σε συνεργασία με την Global Academy of Coaching αλλάζει για μια ακόμη φορά τα δεδομένα, παρέχοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ευκαιρία να γίνεις ένας επαγγελματίας και πιστοποιημένος life coach!

• Aν σε ενΔΙαφέρει η αυτοβελτίωση και ο τομέας του personal development

• Αν θέλεις να αναπτύξεις τη συναισθηματική νοημοσύνη και την ενσυναίσθησή σου, κάνοντας τη διαφορά στις ζωές των πελατών σου

• Αν θέλεις να προάγεις τις τεχνικές επικοινωνίας σου, εξελίσσοντας παράλληλα σύγχρονους επαγγελματικούς τομείς, όπως marketing strategy, business regulation και corporate coaching

• Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα πλέον ανερχόμενα επαγγέλματα των τελευταίων ετών

• Αν σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις το ανώτερο επίπεδο πιστοποίησης στο life coaching

...τότε υπάρχει ένα webinar ιδανικά σχεδιασμένο για εσένα!

Η Universal Training σε συνεργασία με την Global Academy of Coaching σΑς συστήνει στον κόσμο του life coaching μέσα από ένα webinar-πλοηγό για τον ετήσιο πτυχιακό κύκλο του διαπιστευμένου ως ACSTH εκπαιδευτικού προγράμματος Life Coaching & Ηγεσία, που προσφέρεται μέσα από την αναγνωρισμένη από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. πλατφόρμα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Universal Training.

Στόχος του webinar, που είναι δομημένο στα πρότυπα του επίσημου φορέα πιστοποίησης coaching, της Παγκόσμιας Οργάνωσης Coaching (ICF), είναι να κατατοπίσει τους ενδιαφερομένους του προγράμματος σπουδών και να λύσει τυχόν απορίες τους σε σχέση με τη δομή, τις θεματικές ενότητες αλλά και τις προοπτικές της συμμετοχής τους, εφόσον επιλεχθούν να παρακολουθήσουν το ετήσιο πρόγραμμα σπουδών.

Το webinar εστιάζει:

• στις προϋποθέσεις ένταξης ενός υποψηφίου στον κύκλο σπουδών του προγράμματος Life Coaching & Ηγεσία

• στις θεματικές ενότητες του προγράμματος σπουδών

• στο υψηλών απαιτήσεων διδακτικό προσωπικό του προγράμματος

• στη διαδικασία και τους φορείς αναγνώρισης του διπλώματος

• στις επαγγελματικές δυναμικές που αναπτύσσονται με την κτήση του διπλώματος, αλλά και πριν από αυτή

H διεθνώς αναγνωρισμένη και με πιστοποίηση από τον ICF Mentor Coach Jill Douka ΜΒΑ, PCC, θα είναι η βασική εισηγήτρια του webinar, εστιάζοντας στους επαγγελματικούς δρόμους που ανοίγονται αλλά και στα τυπικά προσόντα που υποχρεούται να διαθέτει ο υποψήφιος σπουδαστής του προγράμματος. Η εξοικείωση των ενδιαφερομένων με το πρόγραμμα σπουδών, με τα επαγγελματικά πρότυπα αλλά και με τις προοπτικές αξιοποίησης του ισότιμου με bachelor διπλώματος καθιστά το συγκεκριμένο webinar κρίσιμο ως προς τη σωστή επιλογή παρακολούθησης του εκπαιδευτικού κύκλου Life Coaching & Hγεσία.

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ WEBINAR

Η Jill Douka, συγγραφέας των #1 Παγκόσμιων Best Seller Αγάπη Τώρα και Ευ Ζην Τώρα, Life Coach, είναι βραβευμένη Business Mentor από την Ευρωπαϊκή Ένωση και Coach Mentor διαπιστευμένη από την Διεθνή Ομοσπονδία Coaching. Έχει εκπαιδεύσει και διδάξει χιλιάδες ανθρώπους στην Ευρώπη, Ασία, και Αμερική.

Είναι η μοναδική Ελληνίδα μέλος του Official Fotbes Coaches Council.

Κάνει σεμινάρια στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία. Ο διεθνής τύπος την αναγνωρίζει ως μια εξέχουσα προσωπικότητα στο χώρο της αυτοβελτίωσης και του coaching. Η Ελληνο-Καναδικής καταγωγής μέντορας είναι επίσης παγκοσμίως γνωστή για την επιτυχία των σεμιναρίων (workshops) που διοργανώνει για άτομα που επιθυμούν να ηγηθούν στο χώρο τους και να βρουν την ευτυχία και την απόλυτη επιτυχία στη ζωή τους.

Η Jill είναι ιδρύτρια του www.globalacademyofcoaching.com.

Με εκατοντάδες απόφοιτους, στόχος της Global Academy of Coaching είναι οι απόφοιτοι coaches να καθοδηγήσουν ανθρώπους να γίνουν πετυχημένοι coaches και ηγετικές φιγούρες στον τομέα τους, αλλά και οι ίδιοι να δημιουργήσουν (και να διατηρήσουν) ισορροπημένες, υγιείς και μακροχρόνιες σχέσεις ζωής, ξεκλειδώνοντας το πραγματικό φάσμα των δυνατοτήτων τους, τις δεξιότητες και ικανότητές τους, ώστε να επιτύχουν αυτό που έχουν ονειρευτεί. Έχει συνεργαστεί με εταιρείες-κολοσσούς, όπως η Microsoft, η Τράπεζα Πειραιώς, Kraft και Iberdrola. Μπορείς να πάρεις μια γεύση από τις ομιλίες της Jill εδώ.

Κάτοχος ΜΒΑ από το ALBA Graduate Business School και απόφοιτος της Διεθνούς Ακαδημίας Coaching, η Jill έχει επίσης σπουδάσει Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Πανεπιστήμιο του Cornell και είναι κάτοχος Masters στη Διαχείριση Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Πολιτικών Επιστημών από το Université Paris Dauphine.

Με συχνές παρουσίες στην παγκόσμια, ελληνική και Κυπριακή τηλεόραση και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, η Jill έχει επίσης παρουσιαστεί σε παγκοσμίου φήμης περιοδικά και εφημερίδες, όπως Forbes, The Times of India, Huffington Post Madame Figaro και άλλα, ενώ κάνει αισθητή την παρουσία της σε φιλανθρωπικές ενέργειες ανά τον κόσμο.

Είναι παντρεμένη με τον Νικόλα Ουρανό και μαζί με τις κόρες τους Mαριλένα και Joy, ζουν και εργάζονται ανα τον κόσμο.

Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το Universal Training συνιστά πανελλαδικά κορυφαίο Εκπαιδευτικό Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, εγκεκριμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Αποστολή του φορέα είναι η υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης σε όλα τα επίπεδα, παρέχοντας τη δυνατότητα πιστοποίησης σε μια ευρεία κλίμακα επαγγελματικών προσόντων. Από σεμινάρια μέχρι ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών, ο εκπαιδευτικός φορέας στοχεύει να θωρακίσει τον υποψήφιο σπουδαστή και τον μελλοντικό απόφοιτο με δυναμικούς τίτλους σπουδών ή πιστοποιήσεις παρακολούθησης που έχουν άμεση αναγνώριση και απορρόφηση στη σύγχρονη αγορά.

Date and Time

Save This Event

Event Saved