Gratis

Leverera affärsnytta snabbare med hjälp av DevOps

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Biner

Lindholmspiren 7A

Konferensrum Blenda VIEW, 7 tr

417 56 Gothenburg

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Välkommen på frukostföreläsning
- fredagen den 6 september i Göteborg

Är du nyfiken på hur din organisation kan leverera affärsnytta snabbare och med högre kvalitet till verksamhet och kunder? Vi bjuder in till frukost där du får lyssna till hur du kan arbeta med DevOps med stöd av lärdomar från boken och affärssimuleringen "The Phoenix Project" - och hur det ger värde till din organisation.

Frukostföreläsare är Jesper Gunnarson, uppskattad lärare och konsult på Biner med en gedigen bakgrund inom IT- och verksamhetsutveckling och ett stort intresse för moderna agila arbetssätt. De senaste åren har Jesper i sin konsultroll bland annat arbetat med Volvo Cars för att införa SAFe i en av deras organisationer.

Varmt välkommen!


Vad är "The Phoenix Project?"

The Phoenix Project är en affärssimulering som bygger på boken med samma namn. Utmaningen ligger i att använda DevOps-principerna samt tillämpa dem. Under en intensiv och lärorik dag arbetar deltagarna med IT-projekt samt frågor och lösningar rörande IT för att säkerställa att ”The Phoenix Projekt” blir klart i tid. Läs mer om The Phoenix Project Game Simulation.

The Phoenix Project


Bestsellern "The Phoenix Project"

Boken "The Phoenix Project” handlar om ett företags resa att slå ihop utvecklings- och förvaltningsavdelningen för att snabbare kunna leverera affärsnytta i verksamheten och till kunder. Boken har fått mycket bra recensioner, igenkänningsfaktorn är hög och innehållet är aktuellt och relevant.

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Biner

Lindholmspiren 7A

Konferensrum Blenda VIEW, 7 tr

417 56 Gothenburg

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved