Free

Lev livet! - uden briller og linser. Kom til informationsaften i Odense 31/...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Scandic Hotel Odense

Hvidkærvej 25

5250 Odense

Denmark

View Map

Event description

Description

Lev Livet! - uden briller og linser!

Vil du vide, hvordan du kan blive fri for uskarpt syn, og besværlige briller og linser? Ved Memiras informationsaften giver vi dig en grundig introduktion til synskirurgi og svar på, om du er en egnet kandidat til operation.

Tilmeld dig dette gratis arrangement, som afholdes hos Scandic Hotel i Odense, onsdag d. 31. januar kl. 18-20:30. Vi inviterer til en spændende aften, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål om synsfejl, laserbehandling og linseudskiftning (RLE), heriblandt:


  • Hvad bør du tænke på, inden du får foretaget en øjenoperation?

  • Hvilke operationstyper findes der og hvad er dine muligheder?

  • Hvad gør Memiras kvalitetsarbejde så enestående i branchen?

  • Hvad indebærer Memiras 5 års Tryghedsgaranti?

  • Hvor erfaren er kirurgen, der skal operere mig?

  • Kan alle blive opereret - uanset synsfejl?

  • Hvad koster det at slippe for briller og linser?

  • Er jeg egnet til behandling?

  • Gør det ondt, skal jeg sygemeldes, kan jeg blive blind, og meget meget andet…


Hos Memira hjælper vi hvert år 10.000 personer med at slippe for briller og linser. Denne aften kan du møde et par af vores tidligere kunder, og høre hvad der fik dem til at tage beslutningen om at få lavet en øjenoperation - og hvorfor de valgte Memira.

Der vil undervejs blive rig lejlighed til at stille spørgsmål, vi vil naturligvis byde på lidt godt til maven og ganen imens. Umiddelbart efter præsentationen tilbyder vi at udføre gratis screeninger på alle fremmødte. Samtidig får tilbuddet om en grundig undersøgelse af én times varighed på et senere tidspunkt. Undersøgelsen har en værdi á 300 kr. men er gratis ved bookning af tid denne aften.


Hvis du vil vide, hvordan du kan slippe for besværet og nyde en aktiv livsstil uden synsfejl, så må du absolut ikke gå glip af denne aften.


Vi glæder os meget til at se dig!


Med venlig hilsen
Memira ØjenklinikkerVigtig info!
*Har du øjenskader eller sygdomme (dovent øje, grøn stær eller lignende), vil dette møde ikke være relevant for dig. Hos Memira opererer vi udelukkende synsfejl i raske øjne - og vi tilbyder ikke øjenlægeundersøgelser. Læs mere her.


Tilmelding!
Ønsker du at vide mere om informationsmødet, så kontakt os på telefon 88 80 28 00 - her vil du også kunne få hjælp til at tilmelde dig. Du kan også selv tilmelde dig direkte under "Register".

Share with friends

Date and Time

Location

Scandic Hotel Odense

Hvidkærvej 25

5250 Odense

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved