Sales Ended

Lev livet uden briller og linser! Informationsmøde i Nykøbing Falster d 6/3...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Hotel Falster

Stubbekøbingvej 150

4800

Denmark

View Map

Event description

Description

Lev livet - uden briller og linser!

Hvis du vil vide, hvordan du kan slippe for uskarpt syn, og besværlige briller og linser, så tilmeld dig Memiras informationsmøde. Mødet er ganske gratis og afholdes på Hotel Falster, tirsdag d. 6/3 kl. 18.30-20.30.

Det bliver en aften i synskirurgiens tegn, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål om laserbehandling og linseudskiftning (RLE), heriblandt:

  • Hvad bør du tænke på, inden du får foretaget en øjenoperation?
  • Hvilke operationstyper findes der og hvad er dine muligheder?
  • Hvad gør Memiras kvalitetsarbejde så enestående i branchen?
  • Hvad indebærer Memiras 5 års Tryghedsgaranti?
  • Hvor erfaren er kirurgen, der skal operere mig?
  • Kan alle blive opereret - uanset synsfejl?
  • Hvad koster det at slippe for briller og linser?
  • Gør det ondt, skal jeg sygemeldes, kan jeg blive blind, og meget meget andet…Hos Memira hjælper vi hvert år 10.000 personer med at slippe for briller og linser. Denne aften kan du derfor også møde et par af vores tidligere kunder, og høre hvad der fik dem til at tage beslutningen om at få lavet en øjenoperation - og hvorfor de valgte Memira.

Der vil undervejs blive rig lejlighed til at stille spørgsmål, ligesom vi under mødet byder på lidt godt til maven og ganen. Umiddelbart efter præsentationen inviterer vi desuden på en lille rundvisning på klinikken og tilbyder at udføre gratis screeninger på alle fremmødte.*

Hvis du vil vide, hvordan du kan slippe for besværet og nyde en aktiv livsstil uden synsfejl, så må du absolut ikke gå glip af denne aften. Da vi kun har et begrænset antal pladser til rådighed, anbefaler vi at man tilmelder sig hurtigst muligt.Vi glæder os meget til at se dig!

Med venlig hilsen
Morten Fokdal-Knudsen,
Memira Maribo

Vigtig info!
*Har du øjenskader eller sygdomme (dovent øje, grøn stær eller lignende), vil dette møde ikke være relevant for dig. Hos Memira opererer vi udelukkende synsfejl i raske øjne - og vi tilbyder ikke øjenlægeundersøgelser. Læs mere her.

Tilmelding!
Ønsker du at vide mere om informationsmødet, så kontakt os på telefon 88 80 28 00 - her vil du også kunne få hjælp til at tilmelde dig. Du kan også selv tilmelde dig direkte under "Register". Af praktiske hensyn anses tilmelding for bindende, med mindre man selv afmelder sig igen eller giver besked om afbud direkte til marketing@memira.dk (88 80 28 00) senest 24 timer før arrangementet.

Date and Time

Location

Hotel Falster

Stubbekøbingvej 150

4800

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved