Free

LÉLEKBALZSAM-Évzáró aromaterápiás relaxációs workshop vállalkozónőknek

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Időnekem Stúdió

Budapest-1137, Radnóti Miklós u. 9.

Hungary

View Map

Event description

Description

Évzáró aromaterápiás relaxációs workshop vállalkozónőknek
A "LÉLEKBALZSAM" workshopsorozat kezdő alkalma

Zárjuk le méltó módon az 2018-as évet, hogy testünk és lelkünk teljes valójában készen állhasson az előttünk álló vállalkozói évünkre! Szeretettel várunk a „LÉLEKBALZSAM” workshopsorozatunk alkalmain, ha te is hiszel abban, hogy a vállalkozói létben a legfontosabb a tudatos tervezés. Itt a helyed, ha szeretnéd kézben tartani a vállalkozói éved összegzését és a következő éved megtervezését. Engedd meg magadnak, hogy a rohanó világ zajától távol lelassulj velünk - mi pedig segítségül hívjuk hozzá neked az aromaterápia és a pszichológia eszköztárát.

MIRE KÉSZÜLJ?
Egy inspiráló és feltöltő délelőttre, hozzád hasonló vállalkozó nőkre, tartalmas kapcsolódásokra. Összegzésre, lezárásra, tápláló időre saját magaddal. Illatokra, megnyugtató zenére, teára, relaxációra, önismereti tapasztalásra. És néhány különleges ajándékra. (-> A részletekért görgess lejjebb!) Minden percét imádni fogod!

KIKET VÁRUNK?
A "LÉLEKBALZSAM" workshopsorozat alkalmain a vállalkozói éneddel dolgozunk.
Ezért olyan nőket várunk, akik már vállalkoznak vagy az idei évben már tettek lépéseket annak érdekében, hogy a közeljövőben vállalkozni kezdjenek, és szeretnék a vállalkozásunk életének alakulását kézben tartani, és tudatosan tervezni.

A WORKSHOPOT TARTJÁK:
Kocsmáros Gabi slowkozmetikus
és
Komjáthy Alíz pszichológus

*
KOCSMÁROS GABI
A „FLEUR DE LIN Slow Cosmetics” márka megálmodója, Magyarország első slow szemléletű kozmetikusa és bőrápolási tanácsadója.
“A "LÉLEKBALZSAM" workshopsorozat Alízzal közös coaching munkánkból született. Egy olyan elmélyülős alkalmat terveztünk meg neked, ahol eltávolodhatsz az elintézendő tennivalóktól. Ahol minden adott ahhoz, hogy az elmúlt évben elért teljesítményedre tudj figyelni, és ez termőfölddé válhasson a következő éved virágmagjainak elvetésekor. Az elmélyülést illatos fűszerekkel és teákkal teszem minden érzékszervedre hatóvá. Elkészítheted és magaddal is viheted a saját személyre szabott teakeverékedet, így később is bármikor visszarepülhetsz a workshop meghittségébe.”
Ismerkedjetek meg Gabival és munkásságával:
www.fleurdelin.hu
https://www.facebook.com/fleurdelin.hungary

*
KOMJÁTHY ALÍZ- a „Design Your Life!” női életmódprogram megalkotója, tanácsadó szakpszichológus, női életmód coach és relaxációs terapeuta.
"Szeretek visszatekinteni az évemre és időt adni magamnak, hogy újra éljem, összegezzem mi is történt velem. Az év ezen szakaszában klienseimet is ebben támogatom rengeteg jólbevált technikát használva. Gabival közösen most létrehoztunk egy óévet lezáró és újévet előkészítő workshop sorozatot. Az ő slow szépségápolás és a természetes összetevők világában megszerzett szakértelmét ötvöztük az én pszichológiai, a coaching és a relaxációs módszertanommal. Hiszem, hogy a „LÉLEKBALZSAMMAL” egy zseniálisan működő workshop sorozatot alkottunk meg, ahol a lélekhez vezető utat illatokkal és zamatokkal köveztük ki.”
Ismerkedjetek meg Alízzal és munkásságával:
www.designyourlife.hu
https://www.instagram.com/designyourlife.hu

*
AJÁNDÉK A WORKSHOPHOZ:
- Egy coaching gyakorlatokat tartalmazó Design Your Life! évértékelő munkafüzet, amelynek segítségével áttekintheted a vállalkozói éved csúcspontjait, elért eredményeit és vállon veregetjük magunkat és egymást.

- A workshopon játszunk a karácsonyi fűszerekkel és illatokkal, megfigyeljük azoknak a testünkre és lelkünkre gyakorolt hatásait. Gyógynövényekből és fűszerekből elkészítheted a személyre szabott FLEUR DE LIN teádat, amelyet egy üvegben haza is vihetsz.

- A helyszínen lehetőséged van 10% kedvezménnyel megvásárolni a FLEUR DE LIN Slow Cosmetics termékeket.

- A helyszínen lehetőséged van kedvezménnyel megvásárolni a Alice Design Shop ékszereit, melyeket itt tekinthetsz meg: https://www.designyourlife.hu/inspiralodj


*
ÁR: A workshop ára 15.000Ft/fő.

KEDVEZMÉNY: Ha megtetszett a "LÉLEKBALZSAM" workshop sorozatunk, és részt veszel az „Évzáró” és az „Évtervező” workshopon is, a kettő együtt 26.000Ft- ba kerül neked.

JELENTKEZÉS A WORKSHOPRA:
Ha a program elnyerte tetszésed és részt vennél rajta, kérünk jelezd e-mailben és mi küldjük a további részleteket: designyourlife.hu@gmail.com . A Facebook, vagy az Eventbrite oldalán jelzett részvételi szándék, vagy igényelt jegy még nem számít jelentkezésnek!

FIZETÉS MÓDJA: Jelentkezésedet a teljes részvételi díj átutalásával véglegesítheted. Az utaláshoz szükséges adatokat emailben küldjük. A részvételedet 5 nappal a workshop előttig van lehetőséged lemondani, ebben az esetben a teljes részvételi díjat visszautaljuk neked. 5 napnál rövidebb időn belüli lemondás esetén a részvételi díj 50%-át tudjuk visszautalni.

RÉSZTVEVŐK SZÁMA: A workshop kiscsoportos. A résztvevők száma korlátozott- legalább 6 fő jelentkezése esetén indul és maximum 12 fő vehet részt rajta.


Várunk szeretettel! Gabi és Alíz

Share with friends

Date and Time

Location

Időnekem Stúdió

Budapest-1137, Radnóti Miklós u. 9.

Hungary

View Map

Save This Event

Event Saved