Free

LÉLEKBALZSAM-Évtervező aromaterápiás relaxációs workshop vállalkozónőknek

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Időnekem Stúdió

Budapest-1137, Radnóti Miklós u. 9.

Hungary

View Map

Event description

Description

LÉLEKBALZSAM - Évtervező aromaterápiás relaxációs workshop vállalkozónőknek

Legyen 2019 a Te éved! Ezen a workshopon egy olyan különleges eszköztárral találkozhatsz, amely támogat Téged abban, hogy egy kicsit lelassulj, és egy igazán nagyszerű évet tervezhess meg magadnak és a vállalkozásodnak!
Finom illatok és jó zenék segítik majd a teljes ellazulásod. A relaxáció során önmagadra hangolódhatsz, a különféle pszichológiai és coaching módszerek segítségével pedig a saját szemeid előtt rajzolódhat ki, milyen is a Te éved!
A workshop esszenciáját végül magaddal viheted egy általad összeállított illatcsomag segítségével, hogy otthonodban is bármikor megteremthesd ezt a csoda légkört! (és ha kedved tartja, folytasd a tervezgetést!)

MIRE KÉSZÜLJ?
Egy inspiráló és feltöltő délelőttre, hozzád hasonló vállalkozó nőkre, tartalmas kapcsolódásokra. Csodás illatokra, megnyugtató zenére, teára, relaxációra, önismereti tapasztalásra, tervezésre, tápláló időre saját magaddal. És néhány különleges ajándékra. (-> A részletekért görgess lejjebb!) .

KIKET VÁRUNK?
A "LÉLEKBALZSAM" workshopsorozat alkalmain a vállalkozói éneddel dolgozunk.
Ezért olyan nőket várunk, akik már vállalkoznak vagy az idei évben már tettek lépéseket annak érdekében, hogy a közeljövőben vállalkozni kezdjenek, és szeretnék a vállalkozásunk életének alakulását kézben tartani, és tudatosan tervezni.

A WORKSHOPOT TARTJA:
Kocsmáros Gabi slowkozmetikus
és
Komjáthy Alíz pszichológus

*
KOCSMÁROS GABI- a „FLEUR DE LIN Slow Cosmetics” márka megálmodója, Magyarország első slow szemléletű kozmetikusa.
“A "LÉLEKBALZSAM" workshopsorozat Alízzal közös coaching munkánkból született. A coaching során megtapasztaltam, a képzelet teremtő erejét, amit felnőttként olyan ritkán gyakorlunk. Ezen a workshopon az érzékszerveinkre ható gyakorlatokkal szeretnénk segíteni neked abban, hogy otthon felidézhesd az itt elképzelt terveidet.
Az évtervező workshopppal egy olyan elmélyülős alkalmat terveztünk meg neked, ahol eltávolodhatsz az elintézendő tennivalóktól. Ahol minden adott ahhoz, hogy az elkövetkező évi álmaidra és terveidre tudj figyelni. Az elmélyülést illatos fűszerekkel és illóolajokkal teszem minden érzékszervedre hatóvá. Elkészítheted és magaddal is viheted a saját személyre szabott illóolajkeverékedet, így később is bármikor visszarepülhetsz a workshop meghittségébe.”
Ismerkedjetek meg Gabival és munkásságával itt:
www.fleurdelin.hu ,vagy itt:
https://www.facebook.com/fleurdelin.hungary

*
KOMJÁTHY ALÍZ- a „Design Your Life!” női életmódprogram megalkotója, tanácsadó szakpszichológus, női életmód coach és relaxációs terapeuta.
„Az évzárásnál talán csak az előttünk álló év megtervezését tartom hasznosabb munkának. Szeretem tudni, hogy merre tartok, lehetőséget adni a Lelkemnek, hogy önmagára hangolódva merjen egy nagyot álmodni. Ilyenkor mindig olyan tervek pattannak ki a fejemből, amelyek TÉNYLEG az én örömömet és boldogságomat szolgálják. Nagyszerű segítséget tud ehhez nyújtani a relaxáció és a jövőorientált coaching eszköztára is.
Nem olyan rég azonban megtapasztaltam, hogy az illatok még jobban tudják fokozni a fenti módszerek erejét! A „LÉLEKBALZSAM” workshopsorozat új utakat nyit meg ezzel a párosítással- a lélekhez vezető utat ugyanis illatokkal és zamatokkal köveztük ki.”
Ismerkedjetek meg Alízzal és munkásságával itt:
www.designyourlife.hu ,vagy itt:
https://www.instagram.com/designyourlife.hu

*
AJÁNDÉK A WORKSHOPHOZ:
- Egy coaching gyakorlatokat tartalmazó Design Your Life! évtervező munkafüzet, amelynek segítségével megtervezheted az előtted álló vállalkozói éved.

- A workshopon játszunk az illatokkal, megfigyeljük azoknak a testünkre és lelkünkre gyakorolt hatásait. Különféle illóolajokból magad készítheted el a személyre szabott FLEUR DE LIN keverékedet, melyet egy 5 ml-es üvegcsében haza is vihetsz.

- A helyszínen lehetőséged van 10% kedvezménnyel megvásárolni a FLEUR DE LIN Slow Cosmetics termékeket.

- A helyszínen lehetőséged van kedvezménnyel megvásárolni a Alice Design Shop ékszereit, melyeket itt tekinthetsz meg: https://www.designyourlife.hu/inspiralodj


*
ÁR: A workshop ára 15.000Ft/fő.

KEDVEZMÉNY: Ha megtetszett a "LÉLEKBALZSAM" workshop sorozatunk és részt veszel az „Évzáró” és az „Évtervező” workshopon is, a kettő együtt 26.000Ft- ba kerül neked.

JELENTKEZÉS A WORKSHOPRA:
Ha a program elnyerte tetszésed és részt vennél rajta, kérünk jelezd e-mailben és mi küldjük a további részleteket: designyourlife.hu@gmail.com

FIZETÉS MÓDJA: Jelentkezésedet a teljes részvételi díj átutalásával véglegesítheted. Az utaláshoz szükséges adatokat emailben küldjük. A részvételedet 5 nappal a workshop előttig van lehetőséged lemondani, ebben az esetben a teljes részvételi díjat visszautaljuk neked. 5 napnál rövidebb időn belüli lemondás esetén a részvételi díj 50%-át tudjuk visszautalni.

RÉSZTVEVŐK SZÁMA: A workshop kiscsoportos. A résztvevők száma korlátozott- legalább 6 fő jelentkezése esetén indul és maximum 12 fő vehet részt rajta.

Várunk szeretettel! Gabi és Alíz

Share with friends

Date and Time

Location

Időnekem Stúdió

Budapest-1137, Radnóti Miklós u. 9.

Hungary

View Map

Save This Event

Event Saved