Free

LegalTech Meet-up: Cybersecurity en Privacy in de juridische sector

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

B-Building B1 (free parking): Johan Huizingalaan 763A

763A Johan Huizingalaan

1066 VH Amsterdam

Netherlands

View Map

Event description
Interactieve sessie over de thema's Privacy en Cybersecurity met Brenno de Winter en Peter Kager.

About this Event

Met dit evenement brengen we advocatenkantoren, notariskantoren en ICT dienstverleners (uit de juridische sector) bij elkaar om in gesprek te gaan over de thema's cybersecurity en privacy. Wij verwachten een leuke, inspirerende sessie en zouden het te gek vinden als jij daar een bijdrage aan kan leveren.

Ter afsluiting hebben we een gezellige borrel met hapjes op het dakterras (in de zon!) van B-Building om na te praten en verder van gedachten te kunnen wisselen.

We hopen van harte je te mogen verwelkomen op 20 juni!

Spreker & Dagvoorzitter: Brenno de Winter

Om de aanwezigen te prikkelen en door de dag te leiden hebben wij Brenno de Winter gevraagd dagvoorzitter te zijn. Hij zal daarnaast een presentatie geven over zijn onderzoek: De schade van e-mail.

Na het kraken van de OV-chipkaart in 2011 en het tonen van honderden datalekken, werd hij uitgeroepen tot journalist van het jaar. Ook won hij voor zijn onderzoek naar datalekken onder de werktitel ‘Lektober’ de prijs van de ‘Internet Society’ (ISOC).

Spreker: Peter Kager

Peter Kager zal jullie in zijn presentatie over de huidige staat van Privacy vanuit een juridisch perspectief vertellen, inmiddels alweer één jaar na de invoering van de GDPR/AVG.

Peter is directeur van ICTRecht Privacy en daarnaast ook lid van The International Association of Privacy Professionals (IAPP), is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) en Certified Information Privacy Technologist (CIPT). Verder is hij als juridisch expert en lid van de geschillencommissie betrokken bij branchevereniging ISPConnect.

Share with friends

Date and Time

Location

B-Building B1 (free parking): Johan Huizingalaan 763A

763A Johan Huizingalaan

1066 VH Amsterdam

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved