Gratis

Led dina projekt i mål! - Här är verktygen för professionell Projektledning...

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

IHM Business School AB

Warfvinges väg 39

10425 Stockholm

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Omvärlden förändras i en allt snabbare takt. Denna ständigt föränderliga värld gör att företag ständigt måste vara på tårna för att bibehålla sin position på marknaden, än mer om man önskar växa. Det ställs alltså högre och högre krav på hur man jobbar internt och på det man erbjuder som företag. Detta gör att man i allt större utsträckning tillsätter projekt parallellt med den dagliga verksamheten. I en tillfälligt ihopsatt arbetsgrupp känner inte alla varandra från början & man måste lyckas på första försöket.

Projekten ska tillgodose olika intressenters krav och önskemål och dessutom ska projektledaren kunna hantera de motstridigheter som ofta uppstår. Som projektledare är det därför nödvändigt att vara en bra förhandlare och en bra ledare. Detta för att kunna påverka olika intressenter och skapa en gemensam målbild.


Hur får man en grupp individer att bli ett högpresterande team, nå det uppsatta projektmålet inom utsatt tid och budget?

Välkommen på ett smakprov ur utbildningen IHM Projektledning, en utbildning där du utvecklar din förmåga att genomföra projektarbete och projektledning med effektivitet och kvalitet.

IHM Projektledning kan läsas som fristående certifikat eller som del av examen Marknadsekonom DIHM.

Har du frågor? Kontakta utbildningsrådgivare Carolina Elmqvist, 0725399641

Varmt välkommen!


Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

IHM Business School AB

Warfvinges väg 39

10425 Stockholm

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved