€156.04

Learn about Reiki in one day

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Amersfoort

Albatrosstraat 7

3315 KG Amersfoort

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Reiki 1

Reiki is verdeelt in drie graden 1, 2, en 3 en daarna kun je nog Reiki Master worden.

Deze eerste Reiki graad geeft je de mogelijkheid om je zelf te behandelen.

Reiki 2 geeft je de mogelijkheid om jezelf en anderen Reiki te geven.

Reiki 3 geeft je de mogelijkheid om met tekens te werken en op afstand reiki te versturen.

Reiki Master geeft je de mogelijkheid om ook andere Reiki te leren en in te wijden. en je aan te sluiten bij de Cirkel.

Reiki

Reiki is een Japanse techniek voor het verminderen van stress en voor ontspanning, wat tevens de gezondheid stimuleert. Het wordt gedaan via "hand oplegging" en is gebaseerd op het idee dat ongeziene "levens energie "door ons heen stroomt wat ervoor zorgt dat we leven. Als de "levens energie "laag is, zijn we eerder geneigd om ziek te worden of stress te voelen. En als we veel leven energie hebben. Zijn we meer in staat om ons gelukkig en gezond te voelen.

Het word Reiki is gemaakt van twee Japanse woorden: Rei wat betekend "Gods wijsheid "of "Hoger macht "en Ki betekend "levens energie" zo Reiki betekend eigenlijk "Spirituele begeleiding van uit de levensbron"

Een behandeling voelt als een wonderlijke gloeiende straal wat door je heen vloeit en rondom je.

Met Reiki behandel je de gehele persoon lichaam, emoties, geest en het spirituele waardoor er een heilzaam effect ontstaat ook diepe ontspanning ,een vredig gelukkig , veilig welbehagen gevoel. Velen rapporteerden wonderbaarlijke resultaten.

Reiki is eenvoudig, natuurlijk en een veilige methode van spirituele healing en zelf genezend vermogen dat iedereen overal en altijd kan toepassen. Het is bekend dat het bij alle ziektes een ondersteunende werking heeft. Je kunt het naast elke regulier behandeling Reiki toepassen.Het heeft geen contra indicaties.

Het is een geweldige makkelijke techniek om te leren, het vermogen om Reiki te kunnen gebruiken is niet door het alleen te leren, maar in feite doordat het je wordt aangereikt door een Reiki Master. Reiki Master wijdt je in en geeft je het vermogen om van het oneindige Energie bron te tappen. Om zo jouw gezondheid en welzijn te bevorderen.

incl .syllabus ,koffie ,thee, lunch
Share with friends

Date and Time

Location

Amersfoort

Albatrosstraat 7

3315 KG Amersfoort

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved