Free

Leaders.INFLUENCE.You. - special guest Dr. Konstantinos Pagidas

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Бар Петък

ul. "General Yosif V. Gourko" 21

1000 Sofia

Bulgaria

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Скъпи приятели,

Leaders.INFLUENCE.You. ви представя специалния ни гост за месец ноември - Д-р Константинос Пагидас. Датата е 29-и ноември, стартът е 19.00 ч., а мястото е добре познатият ни БАР ПЕТЪК.

Ще получим "РЕЦЕПТА ЗА УСПЕХ" пълна с интересни истории и ще разберем какво е да си едновременно лекар и да ръководиш една от успешните комуникационни агенции в България.

Ще бъде интересно, така че не се чудете, а доведете и приятели!


КОЙ Е Д-р Константинос Пагидас?


Константинос Пагидас е избрал да бъде предпримач в България.

Вече 11 години успешно ръководи и развива една от водещите комуникационни агенции в България - e-act creative digits, a от 1 година е собственик и дерматолог в една от най-бързо развиващите се клиники за дерматология и естетика в София - Derma-Act.

Костас е човек с разнородни интереси и таланти, а неговите чувство за хумор и вродена интелигентност го правят изключително интересен събеседник и човек от когото можеш да научиш много.


КОГА и КЪДЕ?

Ще ви очакваме на 29-и Ноември от 19.00 ч. в едно изключително приятно място в сърцето на града - БАР ПЕТЪК, на ул. Гурко 21 ( точно след пицария Джепето, в двора между кооперациите). Събитието ни е част от официалната програма на бара, така че ще може да намерим нови фенове на нашите срещи сред редовните посетители на заведението. Единственото, което остава е да се насладим на вечерта и да се отдадем на качествен нетуъркинг.


И за да не се чудите на кой да благодарите за прекрасното събитие:))) - ето ни - Инна Бояджиева и Людмил Васев. За нас ще бъде удоволствие да се запознаем на живо.

Инна Бояджиева


Людмил Васев


КАКЪВ Е ДОСТЪПЪТ ДО СЪБИТИЯТА НИ?

Нашите събития са напълно безплатни и всеки е добре дошъл. Ние не събираме вход и единственото задължлително нещо, което трябва да носите с вас е доброто ви настроение и достатъчно визитки.

Очакваме ви на 29-и Ноември, заредени с много енергия и готови за качествен нетуъркинг! Не забравяйте да поканите и приятел, с който да споделите добре изкараното време. За целта моля да заявите вашето присъствие на следния линк:

https://kostas-pagidas-29-nov.eventbrite.com

(не е нужно разпечатване на билети, а само регистрация в страницата на събитието ни в Eventbrite)


Екип SBC

Share with friends

Date and Time

Location

Бар Петък

ul. "General Yosif V. Gourko" 21

1000 Sofia

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved