Free

Leader Talks с Калоян Георгиев и гост-водещ Никола Янев

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Carrusel Club

108 ulitsa „Georgi S. Rakovski“

1000 Sofia

Bulgaria

View Map

Event description

Description

Здравейте, приятели!

С най-голямо удоволствие ви каним на предстоящия Leader Talks с Калоян Георгиев и гост-водеш Никола Янев! Направете вашите безплатни, но задължителни регистрации сега!

КАЛОЯН ГЕОРГИЕВ

Калоян е предприемач с над 20 години опит в проекти, свързани със здравеопазването, здравното осигуряване и Fintech. Професионалната му кариера започва през 2000 г. в телекомуникационния и интернет доставчик – Orbitel, заедно с Николай Горчилов и Виктор Франсес.

Огромна крачка напред за него е присъединяването му като СЕО към Airlines Group JSC – авиокомпания, фокусирана върху достъпни полети за жителите на Централна и Източна Европа, както и върху предоставянето на ново полетно изживяване на всички пътници в ЕС.

Няколко години по-късно Калоян става ръководител на All Telecoms JSC, консултантска компания в телекомуникационния сектор, която предоставя иновативни SMS и роуминг продукти.

През 2010 Калоян открива първия си офис в Централна Африка, като СЕО на NBPharma. Девет години по-късно, компанията е една от ключовите в българския фармацевтичен сектор с офиси на 3 континента – Европа, Азия, Африка.

През 2015 г. Калоян създава в Малта KPGG – международна фармацевтична група. Групата има мрежа от свързани практикуващи фармацевти. За последните 20 години той събира много управленски, бизнес и търговски опит в B2B сектора.

През 2018 г. става съосновател на Colibra – компания, чиято цел е да преоткрие застраховката, като я направи F.U.N (Fair, User-Centric & Instant).

НИКОЛА ЯНЕВ

Никола израства в българската стартъп екосистема, като от 17-годишна възраст стартира и развива различни инициативи в подкрепа на стартъп компаниите. Една от тях е предприемаческият блог Entrepreneur.bg, който споделя вдъхновяващи предприемачески истории от България.

В момента Никола е маркетинг мениджър на фонда за рисков капитал Eleven и бивш президент на предприемаческата организация Start It Smart.

През годините работи и с различни акселератори в Европа по “pitching preparation” на завършващи стартъп компании.

През 2014 напуска университета, за да създаде собствена обучителна програма, по която учи и до днес.


Очакваме ви!


Share with friends

Date and Time

Location

Carrusel Club

108 ulitsa „Georgi S. Rakovski“

1000 Sofia

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved