€30 – €37.50

Latifa meditatie met cello - 6/11

Actions and Detail Panel

€30 – €37.50

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

HOUSE OF INSPIRATION

Meijboomlaan 1A

Wit Gebouw

2242 PR Wassenaar

Netherlands

View Map

Refund policy

Refund policy

No Refunds

Event description
Latifa meditatie met cello is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs de zeven Latifa stappen van zingeving en transformatie.

About this event

LATIFA MEDITATIE MET CELLO

De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’. Deze meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving en transformatie: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil. Liggend ervaar je de pure klanken van Eveliens stem en cello. De bijzondere Latifa meditatie met de verstilde muziek geven een diepe ontspanning waarbij de tijd stilstaat. Ervaar deze toonaangevende sessies van Evelien.

Kom in makkelijk zittende kleding en neem een (yoga)mat of matrasje en eventueel een meditatiekussen en een deken mee.

Deze avond viindt plaats bij minimaal vier deelnemers.

REACTIES

* De ervaring begint al bij binnenkomst met een hartelijk ontvangst en je je in alle rust kunt voorbereiden op dat wat komen gaat. Eenmaal geïnstalleerd is het heel gemakkelijk om je mee te laten voeren op de warme klanken van de cello naar een diepere laag van ontspanning. De aandachtspunten tijdens de meditatie, die Evelien met een zachte doch duidelijke stem aangeeft, kunnen zowel een bewustwording als een nog diepere ontspanning brengen. Na een reis van zo'n 90 minuten word je op lichte klanken weer naar het hier en nu gebracht waar de echo van de sessie nog lang na klinkt. Ontspanning en iets om over na te denken, kortom een heerlijke ervaring.

* Wat een heerlijke ervaring! Licht en nuchter, tegelijk diepgaand. Zeer professioneel begeleid, wat vertrouwen geeft. Gedragen door de klanken van de cello en zang. Ik ben opengegaan. Wanneer is de volgende keer?

* Ik eindigde vol lege ruimte, lichtheid & een glimlach in mijn ziel en op mijn gezicht. Aanrader, dus.

* Best thing EVER!!! Glorious, really inspired & healing. I recommend it to anyone who can make it!

* Mijn ziel wordt aangeraakt door de klanken. In de muziek woorden te vinden om mijn stem geluid te geven. De muziek klinkt in mij. Zonder woorden word ik verstaan en versta ik mezelf iets meer.

* Wat een diepe ontspanning; ik heb na het concert eindelijk weer eens goed geslapen!

* Wat heerlijk, ben helemaal stil en toch ook vol energie.

* Bedankt, het was prachtig. Wat een rust en vrede.

* Helemaal verstild en vervuld!

* Klankkunstenaar, veel dank voor deze avond!

EVELIEN FOKKER

Evelien Fokker is celliste, psycholoog, docent en coach. Haar workshops, lezingen en retraites zijn gericht op transformatie en persoonlijke groei. Evelien begeleidt professionals om ontspannen, krachtig en geïnspireerd te leven en te werken. Afgestemd op haar publiek integreert zij muziek en de Latifa meditatie in haar begeleiding.

Met pianist Jeroen van Veen verzorgt zij Einaudi Ligconcerten in House of Inspiration alsook in de Soefitempel te Katwijk aan Zee.

Meer info: www.evelienfokker.com

HOUSE OF INSPIRATION

* Meijboomlaan 1A, 2242 PR Wassenaar (wit conferentie centrum )

TomTom: Laan van Rhemen van Rhemenshuizen 3, daarnaast is de parkeerplaats

* Deur is open vanaf 19.45 uur

* Restitutie van het deelnamebedrag is niet mogelijk

Share with friends

Date and time

Location

HOUSE OF INSPIRATION

Meijboomlaan 1A

Wit Gebouw

2242 PR Wassenaar

Netherlands

View Map

Refund policy

No Refunds

{ _('Organizer Image')}

Organizer Evelien Fokker

Organizer of Latifa meditatie met cello - 6/11

Evelien Fokker is celliste, psycholoog, trainer en coach. Haar workshops, lezingen en retraites zijn gericht op transformatie en persoonlijke groei voor particulieren en organisaties. Zij begeleidt mensen om te ontspannen, innerlijk ruimte te voelen en geïnspireerd te leven en te werken. Afgestemd op haar publiek integreert zij YogaCello, stembevrijding en de Latifa meditatie in haar begeleiding in haar praktijk House of Inspiration in Wassenaar.

www.evelienfokker.com

ENGLISH

Evelien is a cellist, psychologist, trainer and coach. She is founder of House of Inspiration in Wassenaar (The Netherlands) where she inspires and guides individuals and groups into transformation and personal growth. She uses live music and YogaCello interventions to deepen this proces. 

Save This Event

Event Saved