€150.95 – €188.70

Landelijk Congres Vitaliteit

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Jaarbeurs

Jaarbeursplein

3521 AL Utrecht

Netherlands

View Map

Event description
Welkom bij de 1ste editie van het landelijk congres vitaliteit. Met dit jaar de titel: meesterschap in mensenwerk.

About this Event

Welkom bij de 1ste editie van het landelijk congres vitaliteit. Met dit jaar de titel: meesterschap in mensenwerk.

De missie om gezondheid en vitaliteit voor iedereen beschikbaar te maken bracht het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) op het idee om een jaarlijks podium te creëren voor HR Nederland waar de meest effectieve innovaties op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid gedeeld worden met de beste HR professionals uit het land.

Wij geloven sterk dat het vermogen tot zelfregulatie en interactieve regulatie bevordert kan worden door preventieve investeringen op organisatie, team en individueel niveau. Onder de voorwaarde dat investeringen gedreven zijn door mensen en onderbouwd door data en wetenschap.

Door de landelijke toename in werkdruk-beleving, verzuim en verloop in organisaties en een verouderde curatieve markt die organisaties te veel financieel en menselijk kapitaal kost door een gebrek aan structurele oplossingen, is het tijd om de beste koppen bij elkaar te brengen en het HR werk in Nederland naar een hoger niveau te tillen.

De noodzaak voor dit congres is zowel financieel als ethisch: wachten totdat stress overmatig wordt of zelfs tot burn-out leidt heeft een té hoge prijs voor het financieel en menselijk kapitaal van onze Nederlandse organisaties en maatschappij. Gelukkig hebben steeds meer bedrijven een beleid dat resoneert met dit perspectief. Zij besluiten preventief te investeren in hun menselijk kapitaal, wat vervolgens ook tot significante financiële besparingen leidt.

Ons team heeft daarom een bijzonder bevlogen programma voor u opgesteld. Met unieke inzichten in marktontwikkelingen, gedragsverandering, technologie en de wetenschap van vitaliteit zal dit programma u meer dan verrassen. We kijken er naar uit u te mogen ontvangen op 1 februari 2021 in de Jaarbeurs Utrecht om samen met u vitaliteit naar een hoger niveau te tillen. Want alleen samen kunnen we Nederland vitaal en veerkrachtig maken.

Met onder andere:

  • Hanneke Molema, Innovations for Health, TNO`
  • Drs. Dominique van Wingerden, Academy, Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit
  • Nisha Alberts & Rielle Nij-Bijvank, Zilveren Kruis, Gezond Ondernemen
  • Chiel van Kollenburg, Founder, Chi Factum
  • Bas Snippert, MSc, Learning & Development, Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit

En nog veel meer!

Download het volledige programma via www.congresvitaliteit.nl

Share with friends

Date and Time

Location

Jaarbeurs

Jaarbeursplein

3521 AL Utrecht

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved